Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Εκατομμύρια!

Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Μπακογιάννης Κούβελος, είναι αυτός που έβγαλε εκτός Ελλάδας το ένα εκατομμύριο ευρώ. Τα άλλα 600 δισεκατομμύρια βγήκαν μόνα τους από τη χώρα και παρακαλούνται να επιστρέψουν αμέσως πίσω.

Σύμφωνα με τον κ. Ισίδωρο Μπακογιάννη Κούβελο, τα χρήματα βγήκαν στο εξωτερικό για να αγοραστεί ένα πλοίο, το Ντόρα Τζέλα Δέλτα που δεν έχει φουγάρα.

Ο Ισίδωρος Κουβελομπακογιάννης δήλωσε πως τα χρήματα είναι δηλωμένα νομίμως στο πόθεν έσχες και κατήγγειλε πως η πράξη αυτή χρησιμοποιήθηκε...
προκειμένου να θιγεί η προσωπική και πολιτική υπόληψη της συζύγου του, η οποία είναι υπεράνω πάσης υποψίας και θεωρείται το πιο ηθικό πρόσωπο στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ο κ. Ισίδωρος Μπακογιάννοκούβελος αποδίδει την επίθεση στο πρόσωπό του στην προσπάθεια να πληγεί η δημοφιλία της συζύγου του, η οποία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα αυτή την εποχή, ενώ κατήγγειλε πως δεν γίνονται εκλογές για να μην μπορέσει να εκφραστεί το λαϊκό αίσθημα που θέλει την Ντόρα Μπακογιάννη πρωθυπουργό.

Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώνει το ήθος της, αφού τα καταφέρνει πολύ καλά και μόνη της.

Η κυρία Μπακογιάννη ξεκαθάρισε πως είναι ηθικό να παντρεύεται μια πολιτικός έναν Έλληνα επιχειρηματία, γιατί, αν είχε παντρευτεί κάναν οικοδόμο, θα ήταν άνεργος ο οικοδόμος τώρα, και θα αισθανόταν άσχημα που η γυναίκα του θα καθάριζε εκατομμύρια, οπότε μπορεί να την πλάκωνε στις σφαλιάρες και –αντί να ψάχνουμε ποιος σύζυγος πολιτικού έβγαλε το εκατομμύριο στο εξωτερικό- να ψάχναμε τώρα ποιος σύζυγος πολιτικού την κάνει μαύρη στο ξύλο.

Εγραψε o Pitsirikos