Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Γυναίκες... κατσάδιασαν βουλευτή

Παρ' ολίγο λυντσάρισμα από γυναίκες να υποστεί βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος πριν από μερικές ημέρες, στο κέντρο της Πάτρας. Όλα συνέβησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Ο βουλευτής φαίνεται ότι δεν είχε αντιληφθεί τη γενική αγανάκτηση του κόσμου λόγω των απανωτών μέτρων και των περικοπών και περπατούσε ατάραχος στην πλατεία Γεωργίου κατευθυνόμενος προς το κάτω μέρος. 
Την ώρα που περνούσε έξω από καφετέρια η οποία ήταν... γεμάτη από κόσμο, σήκωσε το χέρι για να χαιρετίσει μια παρέα γυναικών. Μία από αυτές όμως τον αποστόμωσε φωνάζοντάς του:...
«Χαιρέτα μας κιόλας μασκαρά, σαν δεν ντρέπεσαι»!

Ο βουλευτής σταμάτησε για να ζητήσει το λόγο και τότε και οι τρεις γυναίκες της παρέας σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και του έβαλαν τις φωνές. Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Ο βουλευτής προσπαθούσε να δικαιολογηθεί αλλά εκείνες είχαν εξοργιστεί τόσο που μέχρι και βρισιές εκτόξευαν από το στόμα τους. Και σαν να μην έφθανε αυτό σηκώθηκαν κι άλλοι από τα τραπέζια τους για να τον βρίσουν και να απαιτήσουν να... εξαφανιστεί από το σημείο! Τελικά ο βουλευτής έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και κυριολεκτικά σαν... βρεγμένη γάτα!

Από dete