Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ιδού πως εξασφαλίζουν με αλχημείες, ασυλία στα δικά τους παιδιά οι Πασόκοι υπουργοί!


Αν δεν φροντίσει τους δικούς του ανθρώπους ο υπουργός Πολιτισμού Τουρισμού κ. Γερουλάνος, ποιούς θα φροντίσει, τους ξένους;;; Στο ίδιο μήκος κύματος προφανώς θα κινούνται και οι υπόλοιποι ΠΑΣΟΚΟΙ.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως απο την αρχή. Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του κ. Γερουλάνου είναι η κ. Χατζοπούλου Αικατερίνη η οποία έχει αποσπαστεί στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Πολιτισμού Τουρισμού απο τον ΟΑΣΑ όπου είναι η οργανική της θέση, αμέσως μετά τη...
νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009.

Στις 31 Αυγούστου 2011 με Κοινή Υπουργική Απόφαση των κυρίων Γερουλάνου και Ραγκούση (ο δεύτερος τύποις πολιτικός προϊστάμενος της κ. Χατζοπούλου λόγω της υπαγωγής του ΟΑΣΑ στο υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων) αποφασίζεται ότι "...αίρεται η απόσπαση από 9-8-2011 της Χατζοπούλου Αικατερίνης του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΑ 063248, υπαλλήλου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων), από τη θέση του μετακλητού Διευθυντού του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 7(παρ. 2) της ΠΥΣ 88/1985,, όπως κωδικοποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 56παρ. 12 του ΠΔ 63/05 ( ΦΕΚ 98Α), λόγω μεταφοράς της στο ΥπουργείοΔιοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με τιςδιατάξεις του άρθρου 9 του Ν. 3920/11.

ΚΛΙΚ να διαβάσετε το σχετικό Κρατικό έγγτραφο

Την ίδια ημέρα δηλαδή στις 31 Αυγούστου 2011 με δεύτερη Κοινή Υπουργική Απόφαση των κυρίων Γερουλάνου και Ρέππα (ο δεύτερος τύποις νέος πολιτικός προϊστάμενος της κ. Χατζοπούλου στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) αποφασίζεται οτι "'...αποσπάται από 10-8-2011 η Χατζοπούλου Αικατερίνη του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΑ063248 υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, της ΠΕ Κατηγορί ας, ειδικότητας Διοικητικού-Οικονομικού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη θέση του μετακλητού Διευθυντού και με 1ο Μ.Κ. του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 30 παρ. 2 (εδ. α΄) του Ν. 1558/85, όπως κωδικοποιήθηκε και ισχύει με τα άρθρα 55,56,57 του ΠΔ/τος 63/05. (αριθμ. Βεβ. ΥΔΕ/ΥΠΠΟ/ 6088/13-9-2011).


ΚΛΙΚ να διαβάσετε το σχετικό Κρατικό έγγτραφο

Προφανώς λοιπόν εν όψει των 30 000 απολύσεων απο το στενό ή ευρύτερο δημόσιο τομέα ο εντιμότατος φίλος του πρωθυπουργού και διορισμένος υπουργός κ. Γερουλάνος προχώρησε σε συνεργασία με τους υπουργούς Ρέππα και Ραγκούση στην μετακίνηση της κ. Χατζοπούλου απο το επικίνδυνο υπουργείο Μεταφορών στο ασφαλέστερο υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η "ασυλία" της διευθύντριας του υπουργού Πολιτισμού Τουρισμού απο τυχόν αναποδιές που θα μπορούσαν να προκύψουν με τις εφεδρείες και τις απολύσεις που έρχονται.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κύριε Γερουλάνε που φροντίζετε τόσο καλά τους συνεργάτες σας.

ΥΓ: Το γεγονός οτι ο αδελφός της κυρίας Χατζοπούλου είναι ο βασικός speech writer του πρωθυπουργού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αποκάλυψη μας...
Φωτομοντάζ "Το Γρέκι"