Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

«Εβδομάδα των τριών ημερών» έχει καθιερώσει γΑΠ!

Εξαλλος είναι ο κ. Γ. Παπανδρέου με τη συζήτηση (ακόμη και μεταξύ βουλευτών!) ότι το καλοκαίρι έκανε διακοπές επί τέσσερα τετραήμερα και ότι με την έλευση του φθινοπώρου έχει καθιερώσει την «εβδομάδα των τριών ημερών», αφού προτιμά τις Δευτέρες και τις Παρασκευές να παραμένει στο Καστρί. Μου λένε ότι ο Πρωθυπουργός συχνά παραπονείται στους συνομιλητές του για...
την άδικη αυτή μεταχείριση λέγοντας ότι, σε αντίθεση με την εντύπωση που καλλιεργείται, εργάζεται 18 ώρες καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα) με συσκέψεις, τηλεδιασκέψεις και εμπιστευτικές επαφές.
***
Λίγοι μπορούν να αμφισβητήσουν την άποψη του κ. Παπανδρέου αφού πράγματι ανήκει στους «τυχερούς Ελληνες»: δεν έχει χάσει τη δουλειά του από την κρίση, όπως έχει συμβεί με 400.000 εργαζομένους από το 2009 ως σήμερα. Επιπλέον, ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι από τον Πρωθυπουργό λείπει η εργατικότητα. Ωστόσο, εκείνο στο οποίο θα έπρεπε να καταγράψει καλύτερες επιδόσεις θα ήταν η ενασχόληση με τους εκατοντάδες γόρδιους δεσμούς του μνημονίου στους οποίους έχουν εγκλωβιστεί ακόμη και οι πλέον «λαοπρόβλητοι» υπουργοί του.

Από το ΒΗΜΑ, μοντάζ Γρέκι