Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

‘Oτι ακριβώς έκανε η δεξιά! Κι αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι εντελώς άκομψα να βολέψουν κάποια δικά τους παιδιά!

Λεφτά υπάρχουν όταν γράφουμε στ΄ αρχί@@@ μας το ΑΣΕΠ και πρόκειται με μεθόδους που καταγγέλλαμε τη δεξιά, να προσλάβουμε 150 παιδιά του καθεστώτος!
Πως; Με επιλογή… προσωπικές συνεντεύξεις με την επιτροπή αξιολόγησης του Ινστιτούτου!
Μπράβο Άννα της τρόικας! Έτσι θα κάνεις καλό στρατό για την αρχηγία!
Αιδώς αργείοι!
150 συμβάσεις έργου στο Ινστιτούτο Νεολαίας
Υποστήριξη σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ έως τα τέλη του 2013
Στην αναβάθμιση και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στοχεύει η κίνηση του Ινστιτούτου Νεολαίας να προκηρύξει 150 θέσεις στελεχών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο φορέας, ο οποίος υπάγεται στο υπουργείο Παιδείας, θα...
δέχεται αιτήσεις από τους ενδιαφερoμένους από τις 20 Ιουλίου έως τις 24 Ιουλίου 2011, με τους οποίους θα υπογράψει συμβάσεις μίσθωσης έργου με διάρκεια έως τις 31 Δεκεμβρίου 2013. Ειδικότερα, η προκήρυξη αφορά τις ακόλουθες πέντε ειδικότητες:
ΠΕ Συμβούλων, 57 θέσεις,
ΤΕ Συμβούλων, 51 θέσεις,
ΔΕ Διοικητικών Στελεχών, 24 θέσεις,
ΠΕ Συντονιστών, 15 θέσεις, και
ΠΕ Εμπειρογνωμόνων, τρεις θέσεις.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι, μεταξύ άλλων, οι απαραίτητοι τίτλοι σπουδών -Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-, η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι υποψήφιοι Συντονιστές και Σύμβουλοι θα πρέπει να μην υπερβαίνουν το 40ό έτος της ηλικίας, ενώ οι υποψήφιοι για Διοικητικά Στελέχη θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 45 ετών.
Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Νεολαίας, www.ify.gr. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι που πληρούν τα τυπικά προσόντα και συμπλήρωσαν επιτυχώς την ηλεκτρονική αίτηση θα υποβληθούν σε ηλεκτρονική εξέταση δεξιοτήτων, ενώ το τελικό στάδιο της επιλογής αφορά προσωπικές συνεντεύξεις με την επιτροπή αξιολόγησης του Ινστιτούτου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 2599300.
Κατερίνα Κυρίτση (Έθνος)
Από τη "Σίβυλλα"