Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Στο στόχαστρο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας στο Ηράκλειο μπήκαν στο στόχαστρο τα γραφεία της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ και του βουλευτή Μανώλη Στρατάκη. Η δεύτερη αυτοκινητοπομπή μέσα σε δύο 24ωρα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου από τους ιδιοκτήτες ταξί έβαλε στο στόχαστρο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Αβέρωφ. 

Το ίδιο συνέβη και χθες. Σήμερα όμως οι αυτοκινητιστές, όπως αναφέρει το cretalive.gr, εκτόξευσαν αυγά και ντομάτες ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές, καθώς κάποιοι "ξήλωσαν" τα γραμματοκιβώτια στην είσοδο του κτιρίου. Στην συνέχεια προκάλεσαν ζημιές και...
στο κτίριο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μανώλη Στρατάκη.

Τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου καταδίκασαν τις πράξεις αυτές.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου, Γιώργος Πλουμίδης τόνισε ότι ήδη έχει έρθει σε επαφή με εκπροσώπους της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι θα υπάρξουν αποζημιώσεις για τις ζημιές που προκλήθηκαν.

Επίσης ανέφερε πως «Αναμένεται να μεταβούμε στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουμε στη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας και ν' αποφασίσουμε το ποια στάση θα κρατήσουμε. Προς το παρόν απεργούμε και σήμερα με ομάδα περιφρούρησης».
Από newstoday