Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Γραφείο Τύπου, του Βενιζέλου...

Μωρέ δεν καταλαβαίνουν Χριστό. Δεν παει να τους κράζει ο κόσμος! Αυτοί το βιολί τους. Μόνο με το μικρό απόσπασμα που έπαιξαν από την ομιλία του Βενιζέλου βγήκαν να του πλέξουν το εγκώμιο.

"Μιλάει με διαφορετικό τρόπο, από ότι....
ο Παπακωνσταντίνου. Λέει για... τον άνεργο και τον συνταξιούχο " είπε η Τρέμη.
Καλά δεν τρέπονται!...

Από Nonews

Τα τελευταία δελτία της Τρέμη στο Mega

Γραφείο τύπου του Βενιζέλου χαρακτηρίζει το Nonews την Όλγα Τρέμη. Μετριοπαθής θα έλεγα ο χαρακτηρισμός, για την προκλητικό σπρώξιμο του υπ. Οικονομικών από την παρουσιάστρια του Mega.

Aκόμη και ο φιλοβενιζελικός Πρετεντέρης αισθάνθηκε την ανάγκη να διαχωρίσει τη ρητορική Βενιζέλου από τις δυνατότητες του υπουργού να επιφέρει τις όποιες αλλαγές στο μεσοπρόθεσμο.

Iδού πως εξηγείται ο φανατισμός με τον οποίο η Όλγα υποδύεται το support group του Ευάγγελου.

Το πιο πιθανό σενάριο έχει να κάνει με το ένστικτο επιβίωσης που διαθέτει το κορίτσι.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Φώτης Μπόμπολας που διαδέχτηκαν τους πατεράδες τους στην ηγεσία του καναλιού, αφουγκραζόμενοι τον κατήφορο της τηλεθέασης του δελτίου, έχουν ανάψει το πράσινο φως για την αντικατάστασή της.

Είναι πολύ πιθανό η κεντρική παρουσιάστρια αυτές τις μέρες να εκφωνεί τα τελευταία της δελτία στο κανάλι.

Βλέποντας η Τρέμη, την Έλλη Στάη στην κρατική τηλεόραση είναι πολύ λογικό να σκέφτεται πως με πρωθυπουργό τον Βενιζέλο και η ίδια θα μπορούσε να πάρει σύνταξη από τη κρατική τηλεόραση-ακόμη κι αν ο μισθός της είναι σε δραχμές.