Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η λεηλασία ενός λαού συνεχίζεται...

Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα. Απεργία τεχνικών για να μην μεταδίδονται δελτία ειδήσεων, διαρροές φημών και ψιθύρων, κατά μέτωπο επίθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κατά ΝΔ, δημοσκόπων, ΜΜΕ, δημοσιογράφων, ήρθε σήμερα και το κερασάκι στην τούρτα, η "ξαφνική" αποκάλυψη των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου με στοιχεία που είχαν εδώ και δύο χρόνια (τους τελείωσαν φαίνεται οι εν αναμονή τρομοκράτες) και όλα αυτά γίνονται απλώς για τον πλήρη αποπροσανατολισμό και την παραπληροφότρηση της κοινής γνώμης.

Όλα αυτά την ώρα που οι βουλευτές δεν τολμούν να εμφανιστούν πουθενά, με την η πλατεία «βράζει» δεν τολμούν ακόμη να πουν την αλήθεια στο λαό. Μετονόμασαν το πενταετές Μνημόνιο Νο2 σε «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» για να μην δημιουργεί παρόμοιους συνειρμούς με το Μνημόνιο Νο1, ενώ τα δύο κόμματα εξουσίας που σύμφωνα με τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις των δημοσκοπήσεων δεν συμπληρώνουν...
ούτε το 40% αυτών που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν, γιατί αν το υπολογίσουν για το σύνολο τα ποσοστά τους είναι τόσο τραγικά που δεν τολμούν να τα αναφέρουν, η κυβέρνηση ετοιμάζεται με την ανοχή της αντιπολίτευσης να επιφέρει και το τελειωτικό πλήγμα στην συνοχή της κοινωνίας και να οδηγήσει ένα ολόκληρο λαό στην ανέχεια.

Το γνωρίζουν και οι ίδιοι, δείτε το βίντεο που μετέδωσε το CNN, όπου οι τεθλιμμένοι συγγενείς (βουλευτές) χαιρετούν τους οικείους (ΓΑΠ, Μπένι) μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Άντε και καλά σαράντα!