Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο Υπουργός προπαγάνδας της απερχόμενης κυβέρνησης και οι τραμπούκοι του

Προχθές το βράδυ ο Υπουργός προπαγάνδας της απερχόμενης κυβέρνησης μιλούσε σε κομματική εκδήλωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη. Πάνω από οκτακόσιοι πολίτες, συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο που γινόταν η συγκέντρωση αποδοκιμάζοντας τον και πετώντας νερά, αυγά και πέτρες όπως καταγγέλλει ο ίδιος.
Ο ίδιος ακόμη ανέφερε ότι έχουν πάρει και τον «στοχεύουν» με φακούς laser!!!

Έξαλλος ο Πεταλωτής μίλησε για τραμπούκους, για κοτζαμάνηδες, σχεδόν παρουσίασε τον εαυτό του ως το νέο Λαμπράκη!!! Και βέβαια όπως πάντα για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά τον Πεταλωτή.

Το άσχημο για τον Υπουργό ήταν, ότι η κάμερα του ΣΚΑΪ ήταν εκεί και ...
Ο Υπουργός σε κάποια από τις πολλές δηλώσεις του είπε ότι ζήτησε από τους συγκεντρωμένους όποιος θέλει να έρθει να μιλήσει, και να πει τα αιτήματά του, ήταν ανοικτή η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ.

Η κάμερα τον διαψεύδει καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ που διαμαρτύρονται, όχι μόνο δεν τους επιτρέπεται να μπουν στην αίθουσα αλλά απομακρύνονται από την αστυνομία!!! Τόσο ανοικτά και Δημοκρατικά. Μπορεί να μιλήσει όποιος θέλει αρκεί να συμφωνεί με τον Υπουργό προπαγάνδας.

Το πλέον εντυπωσιακό όμως που δείχνει η κάμερα είναι ότι μπροστά στα μάτια του Υπουργού γυναίκα μέλος του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διαμαρτυρόταν στον Υπουργό με αποτέλεσμα άλλο μέλος του ΠΑΣΟΚ να την κτυπήσει και να την πετάξει στο έδαφος. Ο Υπουργός απαθέστατος παρακολουθούσε το συμβάν χωρίς να επεμβαίνει, δείχνοντας ότι επικροτεί τις φασιστικές συμπεριφορές των δικών του τραμπούκων. Δημοκρατική διαδικασία είχαν άλλωστε…

Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι στην κομματική συγκέντρωση ήταν 80 άνθρωποι και απέξω ήταν 800 και διαμαρτύρονταν. Είναι μαγκιά όπου περνά υπουργός του ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνονται εκατοντάδες πολίτες για να διαμαρτυρηθούν.

Ένα είναι σίγουρο, ότι το ΠΑΣΟΚ, έβγαλε τους πολίτες στο δρόμο, σήκωσε τους πάντες από τον καναπέ και έκανε την πολιτική πρώτο θέμα συζήτησης παντού. Θέλει μεγάλη μαεστρία για να το πετύχεις αυτό…

Υ.Γ. Βέβαια αν ισχύει αυτό που λέει Πεταλωτής ότι πετάχτηκαν πέτρες αυτό είναι τραμπουκισμός. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι η ΒΙΑ το μόνο που κάνει είναι να κάνει πιο σκληρό το καθεστώς. Όπως επίσης και η κροτίδα μέσα στον κόσμο είναι τραμπουκισμός. Να τα λέμε όλα…
Διαμαρτυρία, διαμαρτυρία αλλά η βία δεν έχει θέση.

Βέβαια πάντα θα υπάρχει ο μ…κας ή ο προβοκάτορας ή ο παρακρατικός να ρίξει νεράκι στο μύλο της κρατικής προπαγάνδας. Σε τέτοιες στιγμές είναι πολύ πιθανό.

Aπό newstoday