Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το αμοντάριστο βίντεο Καρατζαφέρη που ξεφτιλίζει τους παπατζήδες

Ως γνωστόν, δεν εκτιμούμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, αλλά δεν εκτιμούμε καθόλου τις "μούφες" και την παραπληροφόρηση. Κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη, για τη "λαϊκιστική μπαρούφα", ότι "ο Καρατζαφέρης θα βυθίζει τα πλοία με λαθρομετανάστες", που έκανε κρα από την αρχή ότι είναι hoax. Δείτε το βίντεο στα TaXalia ή στα peramatozoa

Καρατζαφέρης: «Θα βυθίζω πλοία με λαθρομετανάστες»

«Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στα σχέδιά του, όταν «έρθει στα πράγματα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε ξενοφοβικό ντελίριο, προειδοποίησε ... τους ενδιαφερόμενους, λέγοντας: «βολευτείτε όσο καιρό είναι στη βουλή Παπανδρέου και Σαμαράς» ...
και κατέληξε, λέγοντας ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο», θα φροντίσει «να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».
Από το ΕΘΝΟΣ

 Από το Γρέκι: Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι και εμείς παρασυρθήκαμε από το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ το οποίο παρουσίαζε τον Καρατζαφέρη να λέει ότι θα «βυθίζει πλοία με λαθρομετανάστες» ενώ αυτός είπε αναφερόμενος στην Τουρκία είπε  «Όταν πλοίο διέρχεται Ελληνικά χωρικά ύδατα θα βυθίζεται, ότι πετάει στον εναέριο χώρο της Ελλάδας θα καταρρίπτεται και ας έχουν την ευθύνη οι Αμερικάνοι».

Για τους λαθρομετανάστες είπε νωρίτερα ότι  «μέσα σε ένα χρόνο θα διώξει 1.700.000 αλλοδαπούς.,   όπως ήρθαν θα φύγουν».