Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Καμμένος για Σουφλιά: "Χόρευε το τσάμικο της διαπλοκής"

Δεν έχουν όρια τα βάσανα για τους επιτελείς της Συγγρού, καθώς δίνουν και παίρνουν οι βολές μεταξύ των στελεχών και των παραγόντων του κόμματος. Τελευταίο επεισόδιο οι βολές που εκτόξευσε κατά του Γιώργου Σουφλιά ο βουλευτής της Β' Αθηνών Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή, ο Γ. Σουφλιάς «την ώρα που η ΝΔ έδινε τη μάχη της διαφάνειας εκείνος ως υπουργός Δημοσίων Έργων χόρευε το ...
τσάμικο της διαπλοκής». Οι δηλώσεις Καμμένου στο Βήμα FM είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν την οργή του κ. Σουφλιά, αλλά και τις απαντήσεις του μέσω τη γνωστή μέθοδο των διαρροών.

Σύμφωνα, πάντως, με κάποια σενάρια ο Σαρακατσάνος είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ οι άνθρωποί του στη Λάρισα δουλεύουν υπέρ της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Από iefimerida

Πυρά Καμμένου κατά Σουφλιά για θέματα διαφάνειας
«Την ώρα που η ΝΔ έδινε τη μάχη της διαφάνειας εκείνος χόρευε το τσάμικο της διαπλοκής»
Μετά την αντιπαράθεση για την απογραφή, τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στη ΝΔ συνεχίζονται, με τον Γιώργο Σουφλιά να μπαίνει αυτήν την φορά στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Καμμένος επισήμανε πως «την ώρα που η ΝΔ έδινε τη μάχη της διαφάνειας εκείνος ως υπουργός Δημοσίων Εργων χόρευε το τσάμικο της διαπλοκής».

Πάντως, ο κ. Καμμένος έλαβε αποστάσεις από την αντιπαράθεση για την απογραφή, λέγοντας πως «την ώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά, η ΝΔ δεν θα έπρεπε να ασχολείται με το τι έγινε 5 χρόνια πίσω».

Παράλληλα, ο Π. Καμμένος εξήγησε την τοποθέτησή του ότι «ο λαός μετά τα γιαούρτια θα πάρει τα καλάζνικοφ», που διατύπωσε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής και την παραπομπή του Ακη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε: «Η συνεχής ατιμωρησία και η αίσθηση ότι ένα κλειστό γκρουπ προφυλάσσει τους επίορκους, θα προκαλέσει στον κόσμο οργή, που θα φθάσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και θα φθάσουμε σε ακραίες καταστάσεις. Πρέπει να τα προλάβουμε αυτά. Οι πολιτικοί θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως και οι πολίτες. Να πληρώσουν όσοι τέλεσαν αδικήματα».

Από την τοποθέτηση περί καλάζνικοφ έλαβε, πάντως, αποστάσεις ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τασούλας, χαρακτηρίζοντάς τις δηλώσεις του κ. Καμμένου προσωπικές, που δεν εκφράζουν τη ΝΔ.
Από το  BHMA