Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Μπέος: Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και όχι για φλώρους υπαλλήλους

Ένταση προκλήθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό, ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. «Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και όχι για φλώρους υπαλλήλους», είπε ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας.

Ο κ. Μπέος βρέθηκε στα αποδυτήρια αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και βλέποντας τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα του ζήτησε συγνώμη, αν σε κάποια σημεία του αγώνα ξέφυγε η κατάσταση, Τότε, ο κ. Γόντικας τον ρώτησε αν αληθεύει αν μίλησε φλώρους και υπαλλήλους του Παναθηναϊκού.

«Ναι το είπα. Δέχθηκα πόλεμο, αλλά αν θα σας ξαναπετύχω θα σας ξαναγ…», φέρεται να ...
απάντησε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου. Η ένταση συνεχίστηκε, με λογομαχίες ανάμεσα στους δύο άνδρες, που ξεπέρασε τα όρια.

Νωρίτερα, ο κ. Μπέος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι έκανε όντως λόγο για «φλώρους υπαλλήλους»: «Αφιερώνω τη νίκη στον πατέρα μου. Εχω γίνει στόχος τις τελευταίες μέρες. Εχω να πω ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και δεν διοικείται από υπαλλήλους κα φλώρους. Εγώ θα συνεχίσω σε αυτό γιατί το αγαπάω. Γίνεται μια προσπάθεια τριών χρόνων στο Βόλο, όχι από λαμογιές ούτε στησίματα ή πουλήματα όπως θέλουν ορισμένοι συνάδελφοί σας να περάσουν».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο κ. Μπέος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα με τον επίσημο Παναθηναϊκό, αλλά με τους υπαλλήλους του: «Με τον επίσημο Παναθηναϊκό δεν έχουμε τίποτα. Έχουμε με τους υπαλλήλους, όπως ο κύριος Γόντικας, που δικαιολογημένα πασχίζουν για το ψωμί τους και φοβούνται μήπως χάσουν τη δουλειά τους. Αυτοί είναι περαστικοί, σήμερα είναι εδώ, αύριο είναι εκεί. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρει τους κατάλληλους παράγοντες για να τον διοικήσουν. Εκτός από τον κόσμο, αφιερώνω τη νίκη στον κ. Μπιτσαξή, στον κ. Πατέρα και στον φίλο μου τον Κούγια και λίγο στον κ. Γιδόπουλο, εδώ για τους ντόπιους».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε λίγο αργότερα στη Nova, τονίζοντας ότι οι ενέργειες του κ. Μπέου παραπέμπουν σε άλλες εποχές: «Δεν ξέφυγε τίποτα, έχω να πω το εξής: Αν αληθεύουν κάποιες δηλώσεις που έκανε για φλώρους και για υπαλλήλους, έχω να του πω ότι πολλές φορές οι υπάλληλοι έχουν πολύ μεγαλύτερο επαγγελματισμό, ήθος, γνώση και αξιοπρέπεια από κάποιους άλλους. Αλλοι είναι αυτοί που ξέρουν να εξαφανίζουν τα ball boys, να πετάνε 5 φορές μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και να σβήνουν τα φώτα. Αυτά είναι πράγματα άλλης εποχής, όπως και ο ίδιος είναι άλλης εποχής και καλό είναι να φύγει και να πάει σπίτι του».

Παναθηναϊκός: Εξάντλησε το ρεπερτόριο της χυδαιότητάς του ο Μπέος
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ειρωνική ανακοίνωση κατά του Αχιλλέα Μπέου, που μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός επιτέθηκε φραστικά στον Δημήτρη Γόντικα. «Βραδιά δόξας και μεγαλείου η σημερινή, ο κ. Μπέος εξάντλησε το ρεπερτόριο χυδαιότητας και προκλητικότητας το οποίο αποτελεί σπεσιαλιτέ του», αναφέρει μεταξύ άλλων η πράσινη ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άργησε να απαντήσει στα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος μετά το τέλος του αγώνα στο «Πανθεσσαλικό».

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έζησε άλλη μια βραδιά δόξας και μεγαλείου. Ενορχηστρωτής του τελευταίου αυτού επεισοδίου - ποιος άλλος; - ο νεοεκλεγείς εκπρόσωπος της Superleague στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο κ. Αχιλλέας Μπέος. Το «βαριετέ» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είχε απ’ όλα: Ball boys που εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν από τις θέσεις τους ανάλογα με τη διακύμανση του σκορ, μπάλες που χάνονταν και άλλες που, ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν, προσγειώνονταν στον αγωνιστικό χώρο εν είδει βροχής (για να ταιριάζουν προφανώς με τις καιρικές συνθήκες), όλα υπό τον απαράμιλλο συντονισμό του πληθωρικού οικοδεσπότη.

Ο οποίος βέβαια δεν παρέλειψε να κρατήσει την τελευταία πράξη του έργου για τον εαυτό του, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στα αποδυτήρια και εξαντλώντας το ρεπερτόριο χυδαιότητας και προκλητικότητας, το οποίο αποτελεί σπεσιαλιτέ του.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους τον επιβράβευσαν για την προσφορά του στο ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, ψηφίζοντάς τον να τους εκπροσωπεί στην ΕΠΟ. Να τον χαίρονται και εις ανώτερα!

ΥΓ. Οι υπάλληλοι μια ομάδα αγάπησαν και μια ομάδα υπηρέτησαν στη ζωή τους. Εν αντιθέσει με κάποιους «ιδιοκτήτες» που αλλάζουν τις ομάδες σαν τα πουκάμισα...»