Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Απόστολος Κακλαμάνης: «Το κόμμα το διαλύσαμε»

Απίστευτα πράγματα έγιναν πριν από λίγο στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Στο βήμα ανέβηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης που ξεκίνησε να μιλά για τα όσα συμβαίνουν σε Κερατέα και Αγίους Αναργύρους, λέγοντας πως «ένα κόμμα σοσιαλιστικό δεν μπορεί να αντέξει ούτε ένα νεκρό».

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να μιλήσει ανοικτά για ένα θέμα που αποτελεί πληγή για την κυβέρνηση. Και αυτό γιατί θεώρησε, όπως είπε, πως «δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι, τώρα έχουν φύγει» και ότι η σύνδεση είχει διακοπή. Όταν τον πληροφόρησαν όμως ότι η συνεδρίαση μεταδίδεται ζωντανά στην ...
αίθουσα Τύπου, ο κ. Κακλαμάνης κατέβασε τα μικρόφωνα και έφυγε από το τηλεοπτικό κάδρο μιλώντας χαμηλόφωνα. «Το κόμμα το διαλύσαμε» πρόλαβαν να ακούσουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ μέχρι ο… σκηνοθέτης να κλείσει ήχο και να ρίξει.. μπάρες!

Αν ήταν «φαεινή ιδέα» κάποιου κομματικού εγκεφάλου ή του σκηνοθέτη της ΕΡΤ δεν το ξέρουμε ακόμη αλλά θα το μάθουμε…

Για την ιστορία πάντως, ο Απόστολος Κακλαμάνης είχε σκοπό να εκθέσει τους προβληματισμούς του για τον άστοχο χειρισμό συγκεκριμένων υπουργών. Ο ένας ήταν σίγουρα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τον οποίο ζήτησε επί της ουσίας την αντικατάστασή του. Ο άλλος ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης. «Τιμώ αυτούς που έχουν αναλάβει κράτος και οικονομία, αυτά τα δυο πρόσωπα που βοήθησαν τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, αλλά εκεί έχουν σημειωθεί τα μεγαλύτερα λάθη» είπε χαρακτηριστικά.
Από iefimerida