Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Προκήρυξη-Κάλεσμα "Φίλοι του Γιώργου και του ποδηλάτου του" (ΜΚΟ)

Είμαστε μια νέα Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Απλοί άνθρωποι του επιχειρείν και του πνεύματος αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε τον μεγάλο ηγέτη και το ποδήλατό του στον δύσκολο αγώνα κατά του ΔΝΤ και των Αγορών. Εμπνευστές της προσπάθειάς μας, το πονεμένο δαχτυλάκι του σοσιαλιστή ποδηλάτη Γιώργου, ο αγωνιστής καλοφαγάς Θεόδωρος (υπόθεση Οτσαλάν), ο σιωπηλός ακτιβιστής των εστιατορίων της Ραφήνας Κώστας, ο παγκοσμίου εμβέλειας διανοητής, θεωρητικός της  πληροφόρησης των μαζών, ο άξιος Manolo... (καμία σχέση με τον γνωστό δημοσιογράφο του MEGA ο οποίος δηλώνει ότι δεν ξέρει τι είναι ποδήλατο, προφανώς για να κρατήσει αποστάσεις και να παραμείνει αντικειμενικός στο ύψιστο λειτούργημα της ενημέρωσης!.. Mαγκιά του!). Στόχος μας είναι ,ως γνήσια ΜΚΟ, η στήριξη του κυβερνητικού έργου για τη σωτηρία της πατρίδος.
Καλούνται όλοι οι πατριώτες- κατά προτίμηση από το ΠΑΣΟΚ, την Πεφωτισμένη Δεξιά και το ΛΑ.Ο.Σ - που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου, να πυκνώσουν τις τάξεις της οργάνωσης και να δώσουν ένα γερό χτύπημα στην προκλητική στάση των χαμηλοσυνταξιούχων και των χαμηλόμισθων που έφεραν στη χώρα μας το καταραμένο ΔΝΤ και απαιτούν ξεδιάντροπα, ανεξέλεγκτη μείωση μιζών και προνομίων, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι ...
αυτοί τα φάγανε με τις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις τους... Δεν τους φοβόμαστε! Όσο κι αν κατά καιρούς καταφεύγουν στην τυφλή βία με εκρηκτικούς μηχανισμούς- γκαζάκια- σε δήθεν πολυτελή ποδήλατα φιλήσυχων μεροκαματιάρηδων βιομηχάνων και τραπεζιτών του μόχθου, δεν θα μας υποχρεώσουν να αναζητήσουμε ασφαλές καταφύγιο για μας, τις οικογένειές μας και τις πενιχρές οικονομίες μας σε Λονδίνα, Ελβετίες και άλλους τόπους εξορίας!.. Στόχος επίσης της παρουσίας μας είναι η προστασία των συναγωνιστών υπουργών και βουλευτών από τις φραστικές επιθέσεις και το κράξιμο που αποσκοπούν στην τρομοκράτησή τους και την επιβολή της αναρχίας στον καταχρεωμένο μεν, αλλά φιλήσυχο τόπο μας δε!... Η τρομοκρατία της Κουμουνδούρου δεν θα περάσει!
Παράκληση:
Επειδή η νεοσύστατη ΜΚΟ μας, έχει έξοδα (ενοίκια, ταξίδια του ηγέτη, μεζέδες, καφέδες στο Κολωνάκι, ανταλακτικά για το ποδήλατο του Γιώργου κ.λ.π., κ.λ.π.(εδώ κι αν υπάρχουν έξοδα), καλούμε φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως Ζίμενς, και άλλους διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς να συνδράμουν από το στέρημά τους και όταν ξεπεραστεί η κρίση... εμείς εδώ είμαστε... εντάξει;..
Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν ανωνύμως στον τραπεζικό λογαριασμό: ΜΚΟ «fili giorgos ke podilato tou» GENEVRE 87590216540987er542865097042 ή στα κατά τόπους κομματικά ταμεία με την ένδειξη ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ κ.λ.π., κ.λ.π. 
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!
Από το "Διαδίχτυ" , μοντάζ "Γρέκι"