Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

To "Koράκι ", ο ποδοσφαιριστής ...και ο "νταής" του λιμανιού

Το τέλειο έγκλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ...Αρκεί ένας Καλόπουλος για να αλλάξει τους κανονισμούς και τους ορισμούς του οφ σάιντ , ένας πρόεδρος ομάδας να απειλεί τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια...και ένας όχλος εκστασιασμένων μισθοφόρων "μουτζαχεντιν" να αποτελειώσουν το τελειωμένο και παρακμαζόμενο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου !

Σε ποια πολιτισμένη χώρα θα γίνονταν αυτά και δεν θα καθαιρούσαν τους δύο πρώτους δια βίου από κάθε αθλητική διαιτητική και παραγοντική ιδιότητα...
Δικαίως ο Σισέ δήλωσε αηδιασμένος ...
που φεύγει απ την χώρα που οι αγώνες δεν παίζονται σε γηπεδο, αλλά σε Ρωμαϊκές Αρένες με "Νέρωνες Μαρινάκηδες" και διατεταγμένα "κοράκια" ! Κι όλα αυτά θα δυσφημούν αύριο την χώρα απ την πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας της UEFA ...ένα κρατικό κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα δεν είδε ούτε την φάση του ανύπαρκτου οφ σάιντ ούτε την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο των κάφρων ...και έκλεισε άρον άρον μια νερόβραστη μετάδοση για να προλάβουν να μεταδόσουν την κονσέρβα μπουζουκλερί του "στην υγειά σας" μ@λάκες διά νόμου συνδρομητές της ΕΡΤ !
Από τους "Παπατζήδες"