Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Διάψευση δημοσιεύματος από την Εύα Καϊλή

Το λάβαμε με E-Mail και το δημοσιεύουμε
Τελικά δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζομαι να διαψεύσω αβάσιμες δημοσιεύσεις, αλλά οφείλω να παρακαλέσω, την άμεση διάψευση του σχολίου, της στήλης του βηματοδότη, του Κυριακάτικου Βήματος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται σε ανύπαρκτο γεγονός το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Σε μια δύσκολη εποχή που η πολιτική μου δράση θα έπρεπε να απασχολεί περισσότερο την στήλη από υποτιθέμενες προκλητικές συμπεριφορές και τρόπο διασκέδασης που φυσικά δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα μου. Μια τυχαία συνάντηση με συνάδελφο πολιτικό σε μαγαζί την ώρα μάλιστα που αποχωρούσα νωρίς, καθώς ήταν εργάσιμη μέρα (Τρίτη) δεν μπορεί να τροφοδοτεί τέτοιου είδους ανεπίτρεπτες προσβολές και εικασίες στο πρόσωπο μου.
Απευθύνομαι σε εσάς αλλά και στα blogs που το αναδημοσίευσαν, και επικαλούμαι την δημοσιογραφική δεοντολογία, ώστε άμεσα να προβείτε σε κάθε ενέργεια για ...
την αποκατάσταση της αλήθειας και την άρση της προσβολής αυτής, καθώς η ζημιά που υφίσταμαι από τις αναφορές σας, λαμβάνει μεγάλες και ενοχλητικές διαστάσεις και προκαλεί λανθασμένα συμπεράσματα. Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Εύα Καϊλή
Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης