Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Απόστολος Κακλαμάνης: "τρεις λαλούν και δυό χορεύουν"...

Nτροπή κύριε... πρωθυπουργέ!
Με… αρχιεγκληματία - τρομοκράτη συναντήθηκαν την Πέμπτη., κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης!Πρόκειται για τον υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση, την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Τίνα Μπιρμπίλη και την υφυπουργό του υπουργείου Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη.

Συγκεκριμένα, τα τρια κορυφαία κυβερνητικά στελέχη,προχθές στις 2 το μεσημέρι ,είχαν επίσημη συνάντηση με έναν άνθρωπο τον οποίο κάποιοι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ως … ύποπτο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με δομημένη και διαρκή δράση, που διέπραξε τα εξής “εγκλήματα”:

1. απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ... 
συρροή και από κοινού

2. απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή εναντίον αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους

3. έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο,

4. προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών,

5. εμπρησμό από πρόθεση κατά συναυτουργία

6. αντίσταση από κοινού από περισσότερα άτομα, που φέρουν όπλα και αντικείμενα από τα οποία μπορεί να προκληθεί σωματική βλάβη

7. παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Ο "ύποπτος" με τον οποίο συνομίλησαν οι τρεις υπουργοί δεν είναι άλλος από τον νυν “Καλλικρατικό” δήμαρχο Λαυρεωτικής Κωνσταντίνο Λεβαντή, ο οποίος, μάλιστα, εξελέγη με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ !

Συναυτουργός στα ίδια... εγκλήματα του κ. Λεβαντή – σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Αστυνομίας του κ. Παπουτσή – φέρεται ο πρώην Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, καθώς και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής!

Όπως είναι γνωστό πρώην και νυν τοπικοί άρχοντες - μαζί με την συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων - αγωνίζονται εδώ και μηνες για τη μη κατασκευή ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.

Το directnews.gr φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το επίμαχο έγγραφο με βάση το οποίο καλούνται για “παροχή εξηγήσεων”, στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης, οι… εγκληματίες – τρομοκράτες της Κερατέας.

Το έγγραφο έχει συνταχθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2011.

Ο κύριος Ραγκούσης και οι κυρίες Μπιρμπίλη και Τζάκρη συναντήθηκαν με τον κ. Λεβαντή στις 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή δύο ημέρες αργότερα.

Επομένως, ο πρωθυπουργός, εδώ και τώρα, πρέπει να στείλει σπίτι τους :

α) Τους τρεις υπουργούς που συνομίλησαν με έναν.... αρχιτρομοκράτη, μέσα στο υπουργείο Εσωτερικών

β) Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος δεν ενημέρωσε εγκαίρως τους συναδέλφους του για την… εγκληματική προσωπικότητα του κ. Λεβαντή

Εκτός και αν το συγκεκριμένο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ, είναι "αγορασμένο" από τους μεγαλοεργολάβους δημοσίων έργων που έχουν στο “payroll”, πολιτικούς, εισαγγελείς, δικαστές, αστυνομικούς και δημοσιογράφους.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, έχει άποψη επί του θέματος, ή συμφωνεί με το “Νέστορα” της πολιτικής Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι σ’ αυτή την κυβέρνηση ... "τρεις λαλούν και δυό χορεύουν" ;

Από forkeratea  μέσω Σίβυλλα