Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΛΕΤΟ vs ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ - Καλά είσαι μ…, τι κάνεις;».

Το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Γιώργο Καραγκούνη… τάραξε τα νερά της Παιανίας κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Και σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αρκετές λεπτομέρειες από το συμβάν ανάμεσα στον Αργεντινό και διεθνή Έλληνα άσο.
Λίγο πριν το τέλος του οικογενειακού «διπλού», όταν ο Λέτο τζάρτζαρε δυνατά τον Καραγκούνη, ο οποίος του είπε: «παίξε πιο ήρεμα». Έπειτα από δύο φάσεις οι δύο παίκτες είναι ξανά αντίπαλοι και ο «Κάρα» ανταποδίδει το σκληρό μαρκάρισμα.

Ο Λέτο προσπαθεί να το αποφύγει και ενώ ο Καραγκούνης είναι στο έδαφος, ο Αργεντινός τον πατάει. Ο Έλληνας μέσος, όπως είναι πεσμένος, προσπαθεί να χτυπήσει τον Λέτο ...
με το πόδι του,  αλλά δεν τον βρίσκει. Τότε σηκώνεται όρθιος και λέει στον Αργεντινό: «Καλά είσαι μ…, τι κάνεις;».

Ο Λέτο απάντησε υβριστικά στη γλώσσα του («puta…») και ο Καραγκούνης ανταπέδωσε στα ελληνικά με τη γνωστή και μη εξαιρετέα φράση. Στη συνέχεια, ο Αργεντινός έριξε γροθιά στον «Κάρα» λίγο κάτω από το σαγόνι, αλλά δεν τον βρήκε καλά. Ο Έλληνας μέσος ανταπέδωσε, αλλά η γροθιά του βρήκε ξώφαλτσα τον Λέτο.

«Τι κάνετε ρε; Πάτε καλά; Ηρεμήστε!», τους φώναζαν οι συμπαίκτες τους. Και πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα επεμβαίνει πρώτα ο Καρνέζης, μετά ο Βύντρα και μετά 6-7 παίκτες για να τους χωρίσουν.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, παρενέβη εκείνη της στιγμή λέγοντας: «Λέτο, out» και μετά από λίγο «Kάρα, out» και στη συνέχεια έστειλε τους δύο παίκτες σαν τιμωρία στις δύο γωνιές του γηπέδου.

ΠΗΓΗ: sportnet.gr μέσω blogpress-gr