Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μύρισαν χρήμα και … αφήνιασαν !!!

Το έλα να δεις γίνεται στο διαδίκτυο, τα παράτησαν όλα τα άλλα και όλοι προσπαθούν να γίνουν Blogger. Δεν θέλουν να τους βρίζουν με το γνωστό σύνθημα «αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» και το παίζουν ανεξάρτητοι blogger.
Μύρισαν διαφημιστικό χρήμα στο διαδίκτυο και εκτός από το site που διαθέτουν έφτιαξαν από ένα επίσημο blog και καμιά δεκαριά ανεπίσημα για να κάνουν τις αναδημοσιεύσεις τους.

Έχουν κάνει τα μηχανάκια των μετρήσεων να τρελαθούν, θέλουν
βλέπεις να ανεβούν ψηλά στη λίστα των «κατατάξεων» γιατί όταν αρχίζει να μοιράζεται διαφημιστικό χρήμα πρέπει να είναι παρόντες στη μοιρασιά.
Βγάζουν από το συρτάρι κάποια αποκάλυψη που είχαν παλιά θάψει, επειδή ...
δεν βόλευε τότε να δημοσιευτεί και την σερβίρουν τώρα ως φρέσκια. Πάρε αποκαλύψεις κόσμε για να τα πάρουμε κι εμείς χοντρά αργότερα. Το τι κράξιμο έχει να πέσει τότε από τους ανεξάρτητους blogger δεν λέγετε όταν βρεθούν τα λεφτά και αρχίσουν να παίρνουν κρατικές διαφημίσεις.

Θέλεις να μπεις σε κάποιο blog επειδή είτε σου αρέσει είτε επειδή θέλεις να δεις το μακρύ και το κοντό που γράφει ο κάθε ανεξάρτητος blogger και πέφτεις συνέχεια πάνω τους.

Προαναγγέλλουν αποκαλύψεις σύμφωνα με προσταγές για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης όταν στη χώρα έχουν καταλυθεί τα πάντα.

ΥΣ. Εκεί στο SYNC πρέπει να έχει πέσει πολύ δουλειά για μην μπορείτε να κάνετε μια διαγραφή του feed μας που ζητήσαμε, επειδή πιστεύουμε ότι είστε αναξιόπιστοι.