Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Έβαλαν αυτοί, … φάγαμε και εμείς !!!

(κλικ για μεγέθυνση σε όλες τις φωτογραφίες της ανάρτησης)
Η αγωνία του τερματοφύλακα και οι αποκρούσεις των πέναλτι !!!
Σαμαράς : «Την ώρα που οι αντοχές της Κοινωνίας εξαντλούνται, ο κύριος Παπανδρέου έκανε χθες δήλωση για τους συνταξιούχους. Δεν ξέρω αν είναι δήλωση μετάνοιας ή δήλωση – και πάλι – εξαπάτησης των πολιτών. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι συνταξιούχοι ήταν εκείνοι οι οποίοι...
εθίγησαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, από τα μέτρα του Μνημονίου του κυρίου Παπανδρέου. Γι’ αυτό και η αγωνία του, θυμίζει την αγωνία του τερματοφύλακα λίγο πριν από το πέναλτι. Και το πέναλτι θα το χτυπήσει ο Ελληνικός λαός, στις 7 Νοεμβρίου».
Παπανδρέου : «Ωραία τα αστεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί ούτε να φανταστεί πόσα πέναλτι αναγκαστήκαμε να αποκρούσουμε, για να σώσουμε την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι εμείς τα αποκρούσαμε, δεν λιποτακτήσαμε πριν τα πέναλτι όπως αυτοί και ο πρώην αρχηγός τους, που ακόμη αγνοείται. Η αλήθεια είναι ότι δεν εύχομαι σε κανέναν να περάσει αυτά που περάσαμε εμείς, την αγωνία, την αβεβαιότητα, μέχρι να καταφέρουμε να βάλουμε την Ελλάδα σε απάνεμο λιμάνι και να αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Και κερδίσαμε την πρώτη μάχη».
Mε τόσα χρήματα που ξόδεψαν τα δύο κόμματα έφταιξαν ομαδάρες, ότι μας «σουτάρουν» το τρώμε και αυτοί πανηγυρίζουν, ότι «σουτάρουμε» εμείς το αποκρούουν και ο προπονητής της ομάδας τα «ξύνει».
Προεκλογικά μας αφήνουμε να βάλουμε και κανένα γκολ για να μην αποχωρήσουμε από το γήπεδο.
Με 89,5 δισεκατομμύρια € που "δώσατε" για μεταγραφές πετάει η ομάδα
Ο προπονητής «τα ξύνει»