Σάββατο 8 Μαΐου 2010

O πόλεμος της Κουρτίνας....μόλις άρχισε!

Μάλλον θα πρέπει να σας πάρει με τα κουρτινόξυλα ο λαός!

Τι ήταν να δώσει ο Παπανδρέου στη Βουλή την λαμογιά με τις κουρτίνες στο Υπουργείο Τουρισμού επι ΝΔ ...Του ήρθαν κατακέφαλα τα κουρτινόξυλα της Διαμαντόπουλου ....
Είναι ένα θέμα που έχει βγει απο Blogs ...Για 200.000 ευρώ κουρτίνες στο υπουργείο παιδείας.... Κάπου 29 χιλιάδες ευρώ ήταν οι κουρτίνες το Υπουργείο Τουρισμού...Το θέμα με τις κουρτίνες το κάνει σήμερα πρωτοσέλιδο οι ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ "ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙΣ" του Σεραφείμ Κοτρώτσου ...που μάλλον ξέρει καλά το κτήριο που ήταν ολυμπιακό ακίνητο και ως πρώην συνεργάτης της Γιάννας στον Αθήνα 2004 και τον Ελεύθερο Τυπο !

Η Διαμαντοπούλου απάντησε σήμερα όπως απάντησε ο ύποπτος υπουργός επι ΝΔ καθώς δεν κατονομάστηκε από τον Γιώργο ...
Τι κοινό έχουν οι δύο απαντήσεις δείτε το ...Απο την ανακοίνωση της Διαντοπούλου
"Το νέο κτήριο του Υπουργείου που εγκαινιάστηκε το 2007 παρελήφθη χωρίς καμία μέριμνα για στοιχειώδη τουλάχιστον σκίαση των γραφείων των 1600 υπαλλήλων. Η αντιμετώπιση του προβλήματος αποτελεί πάγιο αίτημα των υπαλλήλων του Υπουργείου και του Συλλόγου τους όπως έχει καταγραφεί σε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και στοιχειώδες μέτρο εξοικονόμησης ενέργειας, όπως προβλέπεται για όλα τα δημόσια κτήρια"Το ίδιο και παραπλήσιο είπε και ο θιγόμενος της ΝΔ το ζητούσαν οι εργαζόμενοι!

O πόλεμος της Κουρτίνας....μόλις άρχισε!
Από papatzides