Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Στρίψε, θα βρούμε στο παγόβουνο !!!

Σύγκρουση στη βουλή για τα νέα την επιβολή των νέων μέτρων μεταξύ του Πρωθυπουργού και του πρόεδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκριμένα ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίων του Πρωθυπουργού λέγοντας «Με όσα συμβαίνουν σε τούτη τη χώρα εδώ και έξι μήνες τώρα και με την αδυναμίας σας να βάλετε κόκκινες γραμμές, παίρνετε διαζύγιο από την ιστορία σας»

«Έχετε καταλάβει τι πάτε να κάνετε, έχετε καταλάβει ότι αυτά μέτρα που σας εισηγούνται και σεις δεν αντιδράτε είναι μέτρα καταστροφής, τέτοια καταστροφή έχει να ζητήσει να ζήσει η χώρα από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο». και συνεχίζοντας είπε «Έξι μήνες τώρα σας λέμε στρίψτε το τιμόνι, πηγαίνει το πλοίο σε παγόβουνο και σεις
αντί να στρίψετε ανεβάζεται την ταχύτητα  και τώρα που πέσαμε πάνω στο παγόβουνο τι μας λέτε, να πέσουμε όλοι στη θάλασσα και όποιος μπορέσει, και συμπλήρωσε ότι  «Η μόνη πρόταση είναι «να μην δεχθείτε την καταστροφή της χώρας» .
«Πως μπορείτε να κόβετε δύο μισθούς από τη νοσηλεύτρια και τον εκπαιδευτικό που μαθαίνει γράμματα στα παιδιά μας», συνέχιζοντας είπε  «έχετε τι καταλάβει τι πάτε να κάνετε; Δεν σέβεστε την ιστορία σας», «Δεν δικαιούστε να λέτε πως δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές ... Η διαπραγμάτευση έχει και "όχι", πείτε μου ένα "όχι" που είπατε».
Απαντώντας ο Πρωθυπουργός στον  κ. Τσίπρα  είπε . «Στρίψαμε το τιμόνι και έχουμε κόκκινες γραμμές για να φύγουμε το γρηγορότερο από την κηδεμονία που μας έφεραν οι παλιότερες κυβερνήσεις», και συμπλήρωσε «Ξεχνά ο κ. Τσίπρας ότι το παγόβουνο που υπήρχε πολύ πριν τις 4 Οκτωβρίου»