Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Aliens in Attica: Η εισβολή !!!

Του κεφαλιού τους κάνουν, προσπαθούν να βγουν από το τούνελ της μελανής οπής και δεν άκουσαν τον Κώστα Χαρδαβέλλα που τους εξηγούσε το όνειρο διαλαλώντας ότι οι «εξωγήινοι» υπάρχουν είναι αθέατοι και έχουν μεταλλαχθεί. Τόσες πύλες πέρασε ο άνθρωπος κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Καλά όμως, δεν άκουσαν τον δικό μας, δεν άκουσαν όμως και τον Βρετανό θεωρητικό φυσικό Stephen Hawking, είναι αυτός που έγινε γνωστός για τη συνεισφορά του στους τομείς της κοσμολογίας και της κβαντικής βαρύτητας , ιδίως στο πλαίσιο των μελανών οπών, ο όποιος προειδοποίησε ότι ...
«οι εξωγήινοι υπάρχουν και η ανθρωπότητα δεν πρέπει να επιχειρήσει να επικοινωνήσει μαζί τους». Υποθέτει ότι «οι εξωγήινοι έχουν εξαντλήσει τους τους πόρους του πλανήτη τους, έγιναν νομάδες που επιθυμούν να κατακτήσουν και να αποικίσουν ό, τι οι πλανήτες μπορούν να φτάσουν».

Τίποτα εμείς, να κάνουμε πάλι το δικό μας κάναμε, ποιός είναι αυτός που θα μας πει τι θα κάνουμε, γι αυτό τους δεχτήκαμε αμέσως και αρχίσαμε διαπραγματεύσεις χωρίς να υπολογίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα μοιάζει με αυτό της πρώτης επίσκεψης του Χριστόφορου Κολόμβου στην Αμερική, που δεν ήταν και τόσο καλό για τους ιθαγενείς.
Οι «εξωγήινοι» ζούσαν σε ψυχρό περιβάλλον, όμως τους αρέσει το θερμό κλίμα και γι αυτό έκαναν τα πάντα να αλλάξουν τις κλιματικές συνθήκες του πλανήτη τους, με αποτέλεσμα να τον υπερθερμάνουν να τον καταστρέψουν.
Επίσης τους αρέσει η θάλασσα, όχι όποια-όποια, δείχνουν προτίμηση στη μεσόγειο και για αυτό από ολόκληρο τον πλανήτη διάλεξαν εμάς να κάνουν επιδρομή.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες έχουν αρχίσει να ανησυχούν οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί επειδή πιστεύουν ότι μόλις ξεμπερδέψουν με μας εισβάλουν και σε αυτούς.