Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Το κατά Ντόρα «σύστημα ΠΑΣΟΚ» !!!


Χθες το βράδυ στη ΝΕΤ η Ντόρα τα έβαλε με το σύστημα ΠΑΣΟΚ και δήλωσε ότι το σύστημα αυτό είναι οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ που είναι απέναντι στη ΝΔ και στην ίδια.

Στην ουσία μας είπε ότι όλες οι κεντροαριστερές εφημερίδες ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, ξεχνώντας όμως ότι επί πέντε χρόνια οι ίδιες εφημερίδες αναφέρονταν υποτιμητικά στον Γιώργο Παπανδρέου ως Γιωργάκη και Little George.

Το σύστημα αυτό, δηλαδή το σύνολο αλληλένδετων ή αλληλεπιδρώντων στοιχείων, το οποίο αναφέρεται η Ντόρα αποκαλώντας το λανθασμένα «σύστημα ΠΑΣΟΚ»,  τα ΜΜΕ, έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με τις τρέχουσες καταστάσεις και να παίρνει θέση ανάλογα με τα συμφέροντα του ανεξαρτήτως κομμάτων και ο λόγος είναι τα έσοδα των εφημερίδων από κρατικές διαφημίσεις.

Δείτε, εδώ, τον πίνακα με τις κρατικές διαφημίσεις για το 2008 και εδώ μπορείτε να δείτε τις κυκλοφορίες των εφημερίδων και θα βρείτε τους πρωταθλητές της κρατικής διαφήμισης που σήμερα βγαίνουν στα παράθυρα των τηλεοράσεων και φωνάζουν για τα «τρωκτικά» που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα.