Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Δημοσκόπηση της METRON Analysis Για τον ΑΝΤ1: Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές: Πρόθεση ψήφου
3,8% μπροστά το ΠΑΣΟΚ
Τρίτο κόμμα οι Οικολόγοι που βρίσκονται στο 7,9%

Ευρωεκλογές: Εκτίμηση Εκλογικού Αποτελέσματος
4,8 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ
Οικολόγοι στο 10%
Χαρακτηρισμός καμπάνιας ΝΔ : Παπαγαλάκια
Χαρακτηρισμός καμπάνιας ΠΑΣΟΚ : Βάρβαροι

Κάντε κλικ στα γραφήματα για μεγέθυνση
Για συγκρίσεις με παλαιότερες δημοσκοπήσεις της METRON Analysis, παρακαλούμε πληκτρολογήστε στο πεδίο που βρίσκεται κάτω από το «Αναζήτηση» την εταιρία που έκανε τη δημοσκόπηση (METRON) , και πατήστε το Search (εμφανίζονται συγκεντρωτικά)
Αξίζει να διαβάσετε το σχόλιο του «Στέλιου» (κάντε κλικ στο τίτλο) ή το άρθρο του στο http://aratepylas.blogspot.com/2009/05/blog-post_26.html

1 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Πρέπει κάποτε να μάθουμε στις εταιρίες δημοσκοπήσεων 5 βασικά και απλά πράγματα, τα οποία επίτηδες "παραβλέπουν" για να βγάζουν ό,τι αποτέλεσμα θέλουν οι ίδιες! Πώς μπορεί η εταιρία και συγκρίνει 2 ανόμοια πράγματα? Τα παπαγαλάκια είναι αρνητική διαφήμιση της ΝΔ. Το "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διαφημιστικό του Πασόκ, ώστε να συγκρίνουμε τις "αποδόσεις" των 2 μηνυμάτων! Είναι ιστορική φράση την οποία αναπαρήγαγε ο Παπανδρέου. Η προπαγάνδα ή η ιστορική αμάθεια του Καραμανλή παραποίησαν το νόημά της και ουσιαστικά η ΝΔ μετέτρεψε τη φράση σε "αρνητικό" χαρακτηρισμό των οπαδών της! Με την αυτή "λογική", το "Καραμανλής ή τανκς" του 1974 θα σήμαινε ότι όσοι δεν ψήφισαν Καραμανλή ήταν υπέρ της ... Χούντας!