Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τζήμερος, ένα από πεποίθηση καρφί

O Τζήμερος αποκάλεσε τον Τσίπρα «Χίτλερ». Ως κακός διαφημιστής ξέρει ότι «ντόρος να γίνεται για το όνομα σου και ας είναι αρνητικός». Για τη δημοσιότητα των πέντε λεπτών (που θέλει να την ανανεώνει με καινούργια πεντάλεπτα) δεν διστάζει να παίζει τον ρόλο τού διαρκούς καρφιού προς τους Γερμανούς. Του μόνιμου καρφιού. Είναι ένας ρόλος που τον παίζει κάκιστα...
από το 2011, όταν έστειλε ανοικτή επιστολή στη Μέρκελ αποκαλώντας την «εξοχοτάτη» και καρφώνοντας τα δυο κόμματα εξουσίας. Τότε χαρακτήριζε το ελληνικό κράτος «Μαφία» («Αν στην Ιταλία η Μαφία έχει συναλλαγές με το κράτος, στην Ελλάδα, Μαφία είναι το ίδιο το κράτος!») και έγραφε ότι «το κράτος αυτό αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους πρώην αφισοκολλητές των δύο κομμάτων».

Ο Τζήμερος έκανε τότε και πρόταση στην… εξοχοτάτη: «Αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα ‘‘να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα’’». Τώρα (την περασμένη εβδομάδα) πήγε ο ίδιος εκεί που ζητούσε από τη Μέρκελ να μας στείλει όλους και ήρθε με νέο κάρφωμα-ανάρτηση στο fb όπου καλούσε τη Μέρκελ να τραβήξει την πρίζα από την Ελλάδα. «Ούτε ένα ευρώ άλλο δανεικό στα λαμόγια», έλεγε.

Αυτός ο άνθρωπος χαρακτηρίζει έναν Έλληνα «Χίτλερ»! 
Από Harddog