Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Προσοχή: Δελτίο ακραίων ψηφοθηρικών φαινομένων

Τις τελευταίες μέρες ακραία ψηφοθηρικά φαινόμενα πλήττουν όλες τις αγροτικές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα :

Ξεκινά η σταδιακή επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου, η οποία έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο κ Σαμαράς ξαναδεσμεύεται για την καταβολή...
της εξισωτικής αποζημίωσης (η πρωτη φορά που δεσμεύτηκε ήταν πριν τις εκλογές του 2012).

Ξεκινά η πληρωμή των ενισχύσεων βιολογικής γεωργίας σε ορισμένους νομούς. η οποία καθυστερεί από το 2012.

Ο ΕΛΓΑ καταβάλλει αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 11.542.165 ευρώ, ανάμεσα στις οποίες οι αποζημιώσεις για προσβολή από περονόσπορο στα αμπέλια, που έγινε το 2011 και από πυρκαγιές του 2012.

Ο ΟΓΑ καταβάλλει επίδομα χιλίων ευρώ σε πολύτεκνες αγρότισσες.

Αναμένεται η υπογραφή ΚΥΑ για καταβολή 33 εκατομμυρίων ευρώ στους παραγωγούς ροδάκινων και νεκταρινιών, επτά μήνες μετά από την επιβολή του ρώσικου εμπάργκο.

Ο ΕΛΓΑ και ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα» προχωρούν σε προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ.

Το επίκεντρο της θυελλώδους ψηφοθηρίας εντοπίζεται ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η ένταση των ακραίων ψηφοθηρικών φαινόμενων αναμένεται να κορυφωθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Προειδοποιούνται οι αγρότες ανά την Επικράτεια να λάβουν άμεσα μέτρα αντιμετώπισης της ψηφοθηρίας, με συνιστώμενη ισχυρότατη δόση ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το απόγευμα της Κυριακής τα φαινόμενα παύουν οριστικά. Από τη Δευτέρα προβλέπεται αίθριος καιρός και ούριος άνεμος για το μεγάλο ταξίδι της Δημοκρατίας, της Αξιοπρέπειας, της Δικαιοσύνης.

Η ελπίδα έρχεται.

Από left