Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σαμαράς το... αισθάνεται: «Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές»

Σε πανικό ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «άγνοια» και «αλαζονεία», ενώ φαίνεται πως δεν… πτοείται από τα γκάλοπ, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι το κόμμα του θα κερδίσει τις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός, σε ομιλία του στην ΕΓ της ΝΔ, είπε ότι ο λαός δεν ήθελε εκλογές αυτή τη χρονική περίοδο, τονίζοντας πως «η επικείμενη εκλογική μάχη είναι η σημαντικότερη αναμέτρηση που...
γίνεται στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες», τη στιγμή που η χώρα «μόλις είχε βγει από την ύφεση».

Τόνισε πως η χώρα σύρθηκε σε εκλογές από μία μειοψηφία, η οποία συνασπίστηκε με βουλευτές που συναθροίστηκαν από δύο κόμματα από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή.

Σχετικά με την αποτυχία της κυβέρνησής του να εκλέξει ΠτΔ, ο πρωθυπουργός είπε ότι από την αντιπολίτευση οι περισσότεροι ανεξάρτητοι βουλευτές ψήφισαν Σταύρο Δήμα. Αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξαν και κάποιοι που ενέδωσαν σε εκβιασμούς, που προκλήθηκαν με ψεύτικες κατηγορίες, οι οποίες όλες κατέπεσαν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως «δείχνουν ότι το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ μικραίνει και στο τέλος θα ανατραπεί και θα κερδίσουμε τις εκλογές. Γιατί μόνο εμείς έχουμε πολιτική και πρόγραμμα».

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία με την οποία, όπως είπε, ο κόσμος αντιδρά. «Μοιάζουν μεθυσμένοι από την αλαζονεία που δεν βασίζεται στη δύναμη, αλλά στην άγνοια» σχολίασε.

Τέλος, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για νίκη στις 25 Ιανουαρίου «με την τελειωτική ήττα του λαϊκισμού».

Από το koutipandoras