Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Τα σαράντα της ΝΔ

Γράφει ο mitsos175.

Πάει η Νουδούλα ψόφησε! Κακό ψόφο, στον αγύριστο. Θα πεις δεν ήταν μεγάλη, σαραντάρα, αλλά η διακυβέρνησή της μας φαίνεται αιώνας. Άντε να απαλλαγούμε γρήγορα απ' τα λαμόγια και τους κουμπάρους τους.

Η ΝΔ πέθανε, αλλά η πλάκα ζει. Η βλακεία δε του σαμαρά είναι αθάνατη. Είναι περήφανος που είναι νεο-τρομοκράτης! Νεοδημοκράτης το ίδιο είναι. Είσαι σίγουρος Αντώνη; Γιατί δεν είδα πολλούς υπερήφανους στη Χαλκιδική. Μια ομαδούλα βολεμένων μακάκων. Αλαζόνες ναι, αλλά...
περήφανοι; Η λέξη νεοδημοκράτης είναι βρισιά. Και χοντρή μάλιστα, σηκώνει παρεξήγηση. Αφού όμως επιμένεις να στο πω: Αντώνη, νεοδ******της είσαι και φαίνεσαι. Μάλιστα είσαι ο μεγαλύτερος νεοδ******της που ξέρω. Συγγνώμη για τη χυδαία λέξη, αλλά πήγαινε γυρεύοντας.

Σαν συγγενής που κλαίει την πεθαμένη βγήκε να πει καλά λόγια. Εκείνο όμως με τη χειροβομβίδα τι το θελε; Είχε λέει μια χειροβομβίδα και την εξουδετέρωσε. Μάλλον τα μπέρδεψε από τη λύπη του: Εξουδετέρωσες τους εργαζόμενους με τη χειροβομβίδα των μνημονίων είναι το σωστό.

Βάζουν λέει πάνω απ όλα το συμφέρον της πατρίδας! Κι ο φτωχός Άδωνης το συμφέρον της δικιάς του παρτίδας βάζει πάνω απ' όλα, γι αυτό θα την κάνει με όλα τα φράγκα στο εξωτερικό σύντομα.

Μην ξεχνάμε και τους δημάρχους που στη διάρκεια της θητείας τους έκαναν φτερά τα χρήματα των δήμων. Κι αυτοί πάνω απ' όλα την πατρίδα είχαν. Έτσι έλεγαν.

Δεν είδα την Ντόρα ενώ μίλησες για τον πρώην άντρα της. Δεν μπορούσε να έρθει τη χτύπησε η γόβα στο πάρτι του Κοκού; Άλλωστε πήγε στο γάμο, γιατί να τρέχει τώρα στην κηδεία;


Να κάνεις συγκέντρωση στην Αθήνα, έχω τόσα προβλήματα, θέλω να γελάσω λίγο. Εντάξει το ανεκδοτάκι, ότι δεν θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλό, αλλά ως άνεργος που του έχει έρθει ο ΕΝΦΙΑ, θέλω περισσότερη διασκέδαση.

Ώστε δε θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί σκοπεύεις να κατεβάσεις κάνα τανκ; Αντώνη σύνελθε. Καταλαβαίνω ότι η πολύ θλίψη γεννά παραφροσύνη, όμως το παρατραβάς. Είπαμε να πεις καμιά μ@λακία να περάσει η ώρα, αλλά το ξευτίλισες.

Χαίρομαι όμως που είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως, σκέτο στουρνάρι. Γιατί θα ήξερες αλλιώς ότι οι διχαστικές σου δηλώσεις και οι ύβρεις για όλη την Αριστερά γυρνάνε εναντίον σου. Πάρτι κάνει ο Μητσοτάκης με τις σαχλαμάρες σου όπως και τα χαζά του Άδωνη και του Πάγκαλου, όπου εκτόξευσαν τη διαφορά. Συνέχισε έτσι, τα πας καλά για να πέσεις πιο βαθιά στην άβυσσο.

Στη Αθήνα θα είναι ο Δρακουμελ. Χάνει αυτός κηδεία, τι να λέμε τώρα; Αφού γουστάρει τα κόλλυβα.
Τι θα πει ο μπαμπάς της Ντόρας για τη ΝΔ του σαμαρά; Μα τι άλλο: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει. Και όχι Αντώνη, δεν εννοεί την Αμφίπολη. Αν και θα 'ταν καλή ιδέα να μπείτε όλοι μέσα και σας να ρίξουν από πάνω ξανά το χώμα. Θα γλύτωνες το διασυρμό και τη φυλακή που σε περιμένει.