Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το Mega έκανε πρόταση στον Σεφερλή να αντικαταστήσει την Τρέμη

Tο Mega έκανε πρόταση στον Μάρκο Σεφερλή να αναλάβει -εκτός από το πρωινό- και την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, μετά την αναγκαστική παραίτηση της Όλγας Τρέμη που προκαλούσε αηδία στους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση του δελτίου ειδήσεων να έχει καταβαραθρωθεί.

Το Mega αναζητεί επειγόντως ένα δημοφιλές πρόσωπο που θα λειτουργήσει σαν άλλοθι για το κανάλι που προκαλεί εμετό στους πολίτες με...
την άθλια προπαγάνδα του.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε ευγενικά τους υπεύθυνους του Mega αλλά αρνήθηκε την πρόταση.

Ο δημοφιλής κωμικός είπε πως η αξιοπρέπειά του και η ταξική του συνείδηση δεν του επιτρέπουν να παρουσιάζει ένα δελτίο ειδήσεων που είναι εχθρός του λαού.

Επίσης, ο Μάρκος Σεφερλής είπε στους υπεύθυνους του Mega πως έχει αποκτήσει με κόπο ένα καλό όνομα στην κοινωνία και δεν θέλει να το χαλάσει για τα χρήματα, ενώ τόνισε πως μπορεί να είναι κωμικός αλλά του είναι αδύνατον να λέει τόσα ψέματα χωρίς να τον πιάνουν τα γέλια.

Μετά την άρνηση του Μάρκου Σεφερλή, οι υπεύθυνοι του Mega εξετάζουν το ενδεχόμενο να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Εγραψε ο Pitsirikos