Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Οι βουλευτές της Ν.Δ. δεν θα έχουν το τέλος του Γιανουκόβιτς.

Δήλωση που ανάβει φωτιές έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας στην Βουλή, κατά την συζήτηση επερώτησης του κόμματός του για την άρση της επιστράτευσης στους εργαζομένους των μέσων σταθερής τροχιάς.

Συγκεκριμένα ο Συριζαίος βουλευτής αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά...
η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας.

Αυτή η δήλωση, όπως ήταν αναμενόμενο, εκνεύρισε τους βουλευτές της Ν.Δ. διότι αντιλήφθηκαν ότι αν ο Αντώνης Σαμαράς έχει άσχημο τέλος δεν θα είναι λίγοι και οι βουλευτές της Ν.Δ. που θα έχουν παρόμοιο τέλος. Και αυτό γιατί μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να τα έχει κάνει σκ@τά αλλά και οι βουλευτές του τα έκαναν απόσκ@τα.

Από την άλλη, οι βουλευτές της Ν.Δ. έχουν ένα λόγο παραπάνω για να ανησυχούν. Διότι αν ο Σαμαράς και οι βουλευτές του έχουν το τέλος του Γιανουκόβιτς, στον πρωθυπουργό θα δοθεί άσυλο από τη Γερμανία της Μέρκελ. Μεταξύ κατεργαραίων, αλληλεγγύη. Στους γαλάζιους βουλευτές όμως ποιος θα παράσχει ασυλία; Είναι πολλοί, που να χωρέσουν  125 βουλευτές;

Για τον Βενιζέλο και τα 26 παλικάρια του σίγουρα κάπου θα βρεθεί μια κρύπτη να τους χώσουν μέσα μπας και δεν τους ξαναδούμε ποτέ ξανά. Και θα καθόμαστε μετά από χρόνια να εξιστορούμε στα εγγόνια μας για κάποιον Βενιζέλο και τους βουλευτές του που ξαφνικά εξαφανίστηκαν και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί χειρότερα.

(Παρόλαυτα, όταν θα γίνουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές, οι Έλληνες θα εκλέξουν ξανά τον Αντώνη Σαμαρά. Διότι ο Έλληνας είναι λογικός. Σου λέει, ο Σαμαράς τα έκανε σκατά, αυτός να τα καθαρίσει. Έτσι άλλωστε σκεφτόταν τα προηγούμενα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ. Τώρα θα αλλάξει κοσμοθεωρία;)