Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Περί ΞΗΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...κ.α. μπαρμπούτσαλα.

Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας
Μιλάμε μάγκες ότι το δούλεμα κι  η π@παριά πάει γόνατο. Τα ντερβισόπαιδα που μας κυβερνάν την έχουσιν ανθιστεί τη δουλειά από καιρό πως απευθύνονται σε άτομα... περιορισμένης ευθύνης.

Αποδεικνύουν περίτρανα κάθε μέρα, πως πέρα από τον κѠλ⓪ τους δεν δίνουν δεκάρα για τίποτις άλλο που να καεί το πελεκούδι. Συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας να πούμε. Όσο δε περί Ελλήνων? Α!! εκεί είναι που δε γ@μ€ίς ψηλά καπέλα μάστορα.

Το μόνο πούχει σημασία γι αυτούς είναι η εξουσία με όσα καλούδια κουβαλά αυτή η π⓪τάνα της Βαβυλώνας

Ένεκα επερχόμενες εκλογές το λοιπόν, μονές, διπλές  θα φανεί, είπαν οι ντερβισάδες οι κυβερνόντες μας, να ρίξουν  κάνα προεκλογικό παραμύθι, κανά  διαχρονικό ΘΑ... τέλος πάντων, ν αμολήσουν...
τις παρλαπίπ€ς τους,  μπας κι  αλλάξει το κλίμα, πούγινε βαρέως ανθυγιεινό και δεν  σηκώνει ντιπ.

Καμιά ντεμέκ παροχή, τίποτις απ αυτά τα ευκολοχώνευτα παπαρλίκια των κομματικών επιτελείων  που τα παίρνουν τα παπαγαλάκια τους και τα πάνε γύρα στα σοκάκια, τα  εισβάλλουν σε σπίτια και κατεστήματα, τα   πουλάνε  μπαλαμούτι  στα πέριξ, στον κοσμάκη που η ανάγκα τούγινε σειρήνα και του τριβελίζει τ αυτιά  και ψάχνει εναγωνίως για την  ελπίδα. '' Μασήστε μάγκες προεκλογική ελπίδα, τζαμπαντάν είναι, βουλιάχτε στο φόβο και την ανασφάλεια που σας πλασάρουμε, δέτε μας σαν απαραίτητους. Εμείς είμαστε δω για πάρτη σας, να σας σώσουμε ξανά και ξανά μανά.

Τι σας ζητάμε? Μια ψήφο.''

Έλα όμως που τα πράγματα δυσκόλεψαν. Έλα που φοβούνται  το  μαύρο. Το ξύλο περισσότερο. Δεν  σώζονται ούτε  με  παρατρεχάμενους, ούτε με  χειραψίες, ούτε  με  κουμπαριές και το ανθίστηκαν. Το καθημερνό τηλεμεροκάματο δε  λέει πια. Στρίμωξαν τα πράγματα. Βγήκαν στο μεϊντάνι οι λαμογιές, κάτι κονομισιές ξεγυρισμένες, κάτι σούπα κάτι μούπες, κάτι yes sir και ότι θέτε, κάτι κολητιλίκια με εξαίρετους μακροχέρηδες  και προπάντων πατριώτας τζέντερμεν, παραεξαθλιώθηκε  υπαιτιότητι και το πόπολο και όπως να το κάνουμε το παιγνίδι  βρωμάει μπαρούτι ορέ καπεταναίοι.

Απέ την άλλη είναι αναγκαιότης  ν  αρπάξουμε  έστω ζούλα κάνα ψήφο, να επιβιώσουμε μ κάνα ξώφαλτσο βουλευτιλίκι  αλλέως μας βλέπω χάλια ε Μίλτε μου?

Μπορεί χρήμα να έχομεν. Μπορεί  να είμεθα η μόνη κονομημένη εν τη κρίσει τάξις, αλλά  πρέπει να δουλέψουμε έστω και για το θεαθήναι. Κι εμείς στα  τέτοια δεν έχουμε μάθει. Νομίζω καλέ Αρούλη?(Θου!!! Κύριε...)

Να διευκρινίσω πως δεν ομιλώ περί του πολιτικού συστήματος. Αυτό θα επιβιώσει κουτσά στραβά και θα συνεχίσει να μασουλίζει εν παντίω τρόπω. Μα θάναι Σύριζα και σφύριζα με καμένους ψεκασμένουςαγκαζέ, μα θάναι δεξιοσοσιαληστές, κѠλ⓪συμπαθούντες και μη,  μα θάναι ούλοι μαζί τουρλομπούκι ''δια να σωθεί η πατρίς''? Δεν έχει  σημασία. Είναι κάτι σαν την παρτ⓪ύζα  να πούμε. Που, ποιος από που, με ποιον, μη ψάχνεις Δουλειά να γένεται και εξυπηρετικές γνωριμίες.  Έτσι κι αλλιώς ως λένε και κάποιοι αλλόφρονες(?) ''Αν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα θα ήταν παράνομες.

Σωστά?.

Αμ σωστά.

Εγώ μιλώ για τα κυβερνητικά συνεταιράκια και τους περί αυτούς περιστρεφόμενους, περιφερόμενους και   πολύ καλώς   διατρεφόμενους.

Αυτοί λοιπόν μια που καλόμαθαν τόσα χρόνια στο μάσα,''κορόιδευε και στείλτους τη λυπητερή  με την υποσημείωσις  να προσφωνόμεθα  απέ τον λαουτζίκο  περικαλώ ως'' Σωτήρες'' .. πλέον, επειδή τα σημάδια δείχνουν πως το λακρεντί για πολλούς πάπαλα,  σπρώχνουν  όλα τα κόζα  στη τσόχα (δικά τους είναι?) μπας και σώσουν την παρτίδα και την πάρτη τους.

Τελευταίο τους κατόρθωμα είναι η απελευθέρωσις του ουμανιστή φιλόσοφου, Ξηρού Χριστόδουλου.

Γέλασε ως κι η κουφή η θειά μου η Καλιόμπα, ετών 92, ζωή νάχει, σαν έμαθε για τα περί απόδρασις.

Ναι τον επικήρυξαν κιόλας με ένα μύριο (κι άλλα τρία για κάτι άλλους, σύνολο τέσσαρα περικαλώ). Από που ρε? Απ τ άντερα του εξαθλιωμένου κοσμάκη? Το οποίον πα να πει. Κάνω γω μια μ@λακία, όντας ανίκανος ή και καριόλης και πληρώνετε  σεις. Λογικότατον. Θα μο πεις η δύναμις της συνήθειας.  Το δίκιο, δίκιο

Ευθύνες?

Πως.

Πάρτε μαγκίτες δεσμοφυλάκοι  μια αργία, μπουζουριέρα για κάνα μήνα και βλέπουμε. Έτσι κι αλλιώς αθώοι ούλοι θα βγείτε (Στην προκείμενη περίπτωσις είστε. Εντολές  εχτελούσατε και τα σκυλιά δεμένα) Διαυθυντάδες και σια? Α!! καμιά  μεταθεσούλα σε πιο ήσυχη φυλάκα, καθ οτι αν τη στειλετε σπιτι της, θα στριτζώσει,  θ ανοίξει στόμα  και θα γενούν ούλα ρημαδιό. Θα θέλει να τη βγάλετε  τρελή μετά, σαν την άλλη της  ΕΛΣΤΑΤ. 

Μα αφού θα παραδοθεί.

Προς τι ο ανεμοτουρλιαγμός λοιπόν? Τα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε. Κει γύρω στις εκλογές. Σας το λέωγω ο αγράμματος Μήτσος. Σιγουράντζα. Θα κάνει τον ηρώα ο Δένδιας, θα δοξολογούν οι παπαγάλοι, θα σκίζουν τα ιμάτια τους περί των ανθρωπίνων του δικαιωμάτων στον Σύριζα (όχι? Α ξέχασα. Τα αποκήρυξαν ούλα. Ρε Λινάρδο ταβερνιάρη γράφτα κάτω απ το σφουγγάρι. Πάμε για κυβέρνησις) Θα αποδομήσει και το σαθρό σύστεμα''  ο πρωθυπουργός μας. (Παρντόν ρε Tony το σαθρό σύστεμα εγώ τόστησα? Εγώ το εκμεταλλευόμουν?, Εγώ κυβερνούσα και δεν τόξερα? Τώρα  ανακαλύψατε την Αμερική? Τόσο πολύ ρε?)

Τώρα για ότι μεσολαβήσει στο ενδιάμεσο, από στρακαστρούκα  για τις εντυπώσεις, από θεός να φυλάξει, θάνατο, μέχρι μπινελίκι και συνέπειες απ τους Αμερικανούς και άλλους αφέντες μας, εσείς  δεν ξέρετετίποτις. Έτσι? Τις συνέπειες εμείς,  οι άλλοι, η χαχολαρία.

Όμως  ποντάρετε στο φόβο. Και τον προπαγανδίζουν νυχθημερόν τα παπαγαλάκια σας και πρέπει να πειστώ εγώ ο άνεργος και καταχρεωμένος  Μήτσος ότι πρέπει να τρέμω  τον κολλητό σας playmobil Ξηρό γιατί λέει θα με κάνει ντα.  Θα μου ρίξει με το σαρανταπεντάρι. Άμα δε μου στείλει και προκήρυξις? Τότενες είναι που  χ€ζομαι μέχρι κι απάνω μου.

Εγώ όμως φοβάμαι πιο πολύ  από το σιτεμένο μπλαζέ μούτρο του Ξηρού, την αδίστακτη φιλαρχία σας. Φοβάμαι πιο πολύ το υστερικό σας προσωπείο. Την αναλγησία και την αδιαφορία σας, την απόφαση σας να τσακίσετε με κάθε τρόπο τον κοσμάκη, τη χώρα. Τους Έλληνες. Εν τέλει τα καθημερνά πεπραγμένασας που άναυδος κοιτάζω και δεν κατανοώ.

Έχω γραμμένο στα π@πάρια μου τον Ξηρό σας, όπως και τον κάθε προκλητικό Άδωνη σας, όπως και τον κάθε εκτελεστή Στουρνάρα σας που τρέμει μη και τον μαλώσει ο Σόϊμπλε,αλλά παριστάνει τον κάργα μπροστά σε εξαθλιωμένους, όπως και το κάθε τι που επιμελώς πουλάτε.

Το μόνο που μου έχει μείνει είναι η χωρίς αξία (μια και δεν αλλάζει τα πράγματα) ψήφος μου  και η γνώση του χαβά που βαράτε.

Και τα δυο  άχρηστα.

Να φοβάστε όμως όταν κι άλλα  τίποτα σαν και μένα  με αυτά τα άχρηστα υλικά στα χέρια τους, γίνουν πολλά. Κι η αηδία πιάσει γόνατο, κι η αγανάκτησις, λαιμό.

Βρείτε μέρος να κρυφτείτε, παλιοχαμούρες. Δεν θα σας σώσει καμιά καρικατούρα που πουλάει τρομοκρατία και εκδούλευση στ αφεντικά του. Όπως και να την λένε.

Ου να μου χαθείτε!!!!

Μήτσος Τούφας

Από taxalia