Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Απέκλεισαν με άλογα την εφορία στην Πάτρα!...

Kλειστές και οι εφορίες σε Λαμία - Πρέβεζα.
ΦΩΤΟ & BINTEO...

Σκηνές φαρ ουέστ έξω από την Γ’ ΔΟΥ στην Πάτρα καθώς σύλλογοι αγροτών προχώρησαν σε αποκλεισμό του κτιρίου με άλογα διαμαρτυρόμενοι για...

την φορολογική και γενικότερη κυβερνητική πολιτική απέναντί τους.

Δείτε τα βίντεο:
patrastimes

Την ίδια ώρα, οι αγρότες  της Φθιώτιδας έκλεισαν την ΔΟΥ Λαμίας. 
Εκπρόσωποι των αγροτών συναντήθηκαν με τον διευθυντή της εφορίας, Γιώργο Μαλιάγκα, με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα που προκύπτουν με τη νέα φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Όπως καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων «η κατάσταση δεν πάει άλλο, το ποτήρι ξεχείλισε, η φτωχομεσαία αγροτιά με τις τελευταίες κυβερνητικές επιλογές που αντανακλούν τις αντιαγροτικές κατευθύνσεις της Ε.Ε. ξεκληρίζεται και οδηγείται άμεσα στην ολοκληρωτική εξαθλίωση».
lamiareport

Αποκλεισμός της ΔΟΥ Πρέβεζας  
Σε συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ Πρέβεζας, προχώρησαν οι αγρότες της περιοχής, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης της ΠΑΣΥ στην οποία συμμετέχει και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας, ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που τους οδηγεί άμεσα και βίαια στη φτώχια, στην εξαθλίωση και στο ξεκλήρισμα.
Η φοροεπιδρομή στο εισόδημα, την ακίνητη περιουσία, τα οικόπεδα και τα χωράφια τους σε συνδυασμό με τις παρακρατήσεις επιδοτήσεων, τις δικαστικές διώξεις και κατασχέσεις για χρέη, καθώς και τα «χαράτσια» για τον ΕΛΓΑ, τον ΟΓΑ μαζί με τις τεράστιες αυξήσεις στην τιμή του αγροτικού πετρελαίου και του ρεύματος έχουν δημιουργήσει ένα «ασφυκτικό» οικονομικό πλαίσιο για τους αγρότες.

Στο κάλεσμά της η Ομοσπονδία ζητά από τους αγροτοκτηνοτρόφους να μην συμβιβαστούν αλλά να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν να καλλιεργούν τα χωράφια και να μείνουν στα χωριά τους, με αξιοπρεπές εισόδημα που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της οικογένειάς τους.
 epirusgate
Από nonews-NEWS