Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Στο κελί του Κολοκοτρώνη βάζει η κυβέρνηση την Χρυσή Αυγή

Μέσα στη φυλακή θα συνεδριάζει πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα των χρυσών αβγών, αφού επιτέλους θα επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο. Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος και ο Καιάδας που παραδώθηκε στην ασφάλεια χωρίς να υπαρχει ακόμα έντλαμα για τον ίδιο, θα κάνουν πολύ καλή παρέα μέσα στο κελί τους. Παράλληλα, αναζητούνται ο Παππάς και ο Μίχος, αφού καποιος έπρεπε να μείνει έξω για συντονίζουν. Βουλευτές πάντως θα συνεχίσουν να είναι όλοι τους, αφού για να χάσουν την βουλευτική τους ιδιότητα...
χρειάζεται να υπάρξει απόφαση για στέρηση των  πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Η Χρυσή Αυγή μια χαρά πήρε άδεια από τον Άρειο Πάγο για να συμμετάσχει στις εκλογές, ακόμα πιο εύκολα έσφαζε και χτύπαγε μετανάστες εδώ και χρόνια, αλλά ξαφνικά, μόλις σκότωσε τον έλληνα Παύλο Φύσσα, έγινε εγκληματική οργάνωση. Μάλιστα, τώρα θα πρέπει να συγχαρούμε την κυβέρνηση Σαμαρά, που έκανε το αυτονόητο, να συλλάβει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Μπορεί ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς να έχει κάνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό μέχρι και για την πτώση του ΦΠΑ στα σουβλάκια, αλλά για να ενημερώσει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας για τις πολιτικές εξελίξεις δεν βρήκε χρόνο. Ίσως επειδή δεν έχει προλάβει ακόμα να ενημερωθεί, αφού αμέσως μετά τον καφέ που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικα, έφυγε εσπευσμένα για την Νέα Υόρκη, αφού έντονες είναι οι αντιδράσεις των νεοϋορκέζων που τους έστειλε τον Βενιζέλο.

Πάντως, η φωνή του Σαμαρά, ο Σίμος Κεδίκογλου, ξεκαθάρισε την απόφαση της κυβέρνησης να μην πάει σε εκλογές, και να γίνει ότι λέει ο εκλογικός νόμος.

Συνεπώς, τους επόμενους μήνες θα παρακολουθήσουμε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να κάνουν αντάρτικο μέσα από τη φυλακή, ως πολιτικοί κρατούμενοι. Στην περίπτωση μάλιστα που, όπως και με τον Ρουπακιά, υπάρξουν αντιδράσεις από τους κρατούμενους των φυλακών της χώρας, ίσως δούμε τους χρυσαυγίτες να εξορίζονται σε κάποιο νησί.

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αποφασισμένη να χτυπήσει κανέναν φασισμό, κανέναν ναζισμό, καμία εγκληματική οργάνωση. Για το μόνο που είναι αποφασισμένος ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του είναι να μείνει στην εξουσία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως η χώρα θα πλημμυρίσει τις επόμενες εβδομάδες στο αίμα.

Ή μήπως περιμένει πως οι στρατιές των ηλίθιων, τώρα που οι ηγέτες του βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, δεν θα βγουν στους δρόμους για να εκδηλώσουν την αγανάκτησή τους που το δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα τους φυλακίζεται;

«Εδώ φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη, στο Μιχαλολιάκο θα κολλούσανε;»