Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Όλα άκυρα, όλα κλεμμένα..

Έτσι κι αλλοιώς τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί τους ''νόμοι'', εφ' όσον δεν έχουν την συναίνεση και την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, είναι στην ουσία άκυρα.

     Ειδικά όμως όσα από αυτά, μετά τις περσινές εκλογές, ψηφίστηκαν στην Βουλή από την οριακή πλειοψηφία των 151 βουλευτών ως και την ''διευρυμένη'' των 168 (ελέω ΔημΑρ), είναι πενήντα φορές πιό άκυρα.

Ο απλούστατος λόγος είναι οι 50 ''απαλλοτριωμένες'', κλεμμένες από την βούληση του λαού έδρες, που το εκλογικό...
τερατούργημα δίνει στο πρώτο κόμμα!

     Στην ουσία υπάρχει πλήρης αναντιστοιχία μεταξύ των ψήφων του λαού και της κοινοβουλευτικής του εκπροσώπησης.
     Και αν αυτό γινότανε σε περιόδους ''νορμάλ'', θα μπορούσε ίσως να παραβλεφθεί μέχρι να καταρτιστεί νέος δίκαιος εκλογικός νόμος.
     Σε περιόδους όμως οικονομικής κατάρρευσης και οιονεί πτώχευσης κράτους και πολιτών, όπου κάθε τέτοιος εφαρμοστικός νόμος εμπεριέχει στοιχεία ζωής ή θανάτου για τους πολίτες, η αλλοίωση της εκλογικής ετυμηγορίας αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

     Ό,τι ψηφίστηκε (και πολύ περισσότερο ό,τι πέρασε σαν Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ερήμην της Βουλής), από την κυβέρνηση από τον Ιούλιο του '12 ως σήμερα, είναι άκυρο, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται και να εφαρμόζεται από τους πολίτες σαν ''νόμιμος'' νόμος, και πρέπει η επόμενη πραγματική κυβέρνηση να το καταργήσει.

     Τα φληναφήματα των κυβερνητικών περί ''νομίμου κυβερνήσεως'' και ''πλειοψηφίας των πολιτών'' είναι μπουρδολογίες.
     Ακόμα κι αν δεν επιστραφούν οι 50 έδρες στα κόμματα που ανήκουν, αλλά απλώς αφαιρεθούν απ' το πρώτο κόμμα, και μείνει υποθετικά η Βουλή με 250 έδρες, ακόμα και τότε θα χρειάζεται μία οριακή πλειοψηφία 126 ψήφων.
     Η σημερινή δικομματική των 153 εδρών, όταν της αφαιρεθούν οι επίμαχες 50 έδρες θα μείνει με 103.  Πώς θα περνούσε νόμο και δεν θα έπεφτε την άλλη μέρα, ακόμα κι αν της χαρίζαμε τις 14 έδρες της ΔημΑρ;

     Η μόνη νομιμότητα που πρέπει να αναγνωρίζουν σήμερα οι πολίτες είναι η ΑΠΕΙΘΕΙΑ προς τους νόμους και τα διατάγματα της ''τρομοκρατικής κυβέρνησης'' που έχει απαλλοτριώσει την βούλησή του.

     Ο λαός πρέπει να ζητήσει αλλαγή εκλογικού νόμου, πτώση της κυβέρνησης και εκλογές ΤΩΡΑ !

     Μόνον έτσι θα αποκατασταθεί πραγματικά η Δημοκρατία στην χώρα..

     Υ.Γ.  Χρησιμοποιώ σκόπιμα την ''τρομοκρατική'' ορολογία στην έννοια ''απαλλοτρίωση'', αντί για ''κλοπή'', ή  ''ληστεία'', για να καταδείξω την πραγματική ΥΦΗ αυτής της ''κυβέρνησης''..