Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Χάιλ … Σόιμπλε! Ο δήμιος του ελληνικού λαού έρχεται να απολαύσει από κοντά τα αποτελέσματα της πολιτικής του...

Από την εφημερίδα "Πριν"

Την επίσκεψη του Χίτλερ στο κατεχόμενο μας τους ναζί Παρίσι, όταν είχε φωτογραφηθεί με φόντο τον Πύργο του Άιφελ πίσω του, θυμίζει η αναμενόμενη την Πέμπτη άφιξη στην Αθήνα του Βόλφανγκ Σόιμπλε.
Ο δήμιος του ελληνικού λαού έρχεται να απολαύσει από κοντά τα αποτελέσματα της πολιτικής του.
Πριν καν πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος, ο Σόιμπλε έδωσε συνέντευξη στην Μπιλντ, την πιο χυδαία εφημερίδα όλης της Ευρώπης και απέκλεισε το ενδεχόμενο νέου...
«κουρέματος» του ελληνικού χρέους.
Φυσικά ο Σόιμπλε επέβαλε το πρώτο «κούρεμα» επειδή εκείνο το πλήρωσαν στο μεγαλύτερο μέρος του οι Έλληνες  με την λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, των πανεπιστημίων, των νοσοκομείων και τη διάλυση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Τώρα που αν γίνει «κούρεμα» θα πρέπει να πληρώσουν οι Γερμανοί και οι άλλοι Ευρωπαίοι, ο Σόιμπλε δεν θέλει βεβαίως να ακούσει κάτι τέτοιο.
Σωστό εκ μέρους του. Την ίδια γραμμή υποστήριξε και η καγκελάριος Μέρκελ σε δύο συνεντεύξεις της.
Παράλληλα η Ελλάδα θα ξεμείνει εντελώς από λεφτά σε έξι μήνες- αν υποτεθεί ότι μέχρι τότε δεν έχει χρεοκοπήσει και επισήμως, προοπτική που δεν είναι απίθανη.
Στο μεταξύ οι Γερμανοί βυσσοδομούν για να αποκτήσουν τον έλεγχο αυτοί οι ίδιοι και οι άνθρωποι τους του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο ελέγχει το 90% του συνόλου του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και φυσικά μέσω αυτού θα ελέγχουν απολύτως την πραγματική οικονομία της Ελλάδας. Χάιλ … Σόιμπλε!
"βαθύ κόκκινο"μέσω "Σίβυλλα"