Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Σε ρόλο Γκέμπελς τα κυρίαρχα ΜΜΕ για τους συνδικαλιστές ...

"Συνδικαλιστής: ο Εβραίος της Ελλάδας του 2013" , έτσι αντιμετωπίζει η κρατική προπαγάνδα που βρίσκει υπάκουους κομιστές στα ΜΜΕ τους συνδικαλιστές. Όταν το θέμα είναι: Το "κάναμε λάθος" του ΔΝΤ και το non paper "μετά τις καταλήψεις επίθεση στους συνδικαλιστές (που αντιστέκονται)", τα πρόθυμα ενσωματωμένα παπαγαλάκια, συντονίζουν τις ... γραφίδες και το λόγο τους, στη διάχυση και μαζική μετάδοση της προπαγανδιστικής επιχείρησης του κράτους.
Ο τίτλος Συνδικαλιστής, ο Εβραίος της Ελλάδας του 2013", προέρχεται από το ΣΜΕΔ και...
το παρακάτω σχόλιο το δανειζόμαστε από το face book. (Για να δούμε πως αντιμετωπίζονται τα κυρίαρχα ΜΜΕ).

(Από Γ.Α)
Πρωτοστατεί το "Πρώτο Θέμα" του "διακομιστή" Θέμου, αυτού με τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια, στη λασπολογία κατά του προέδρου των απεργών του Μετρό, Αντώνη Σταματόπουλου, και από κοντά ενορχηστρώνονται λαμόγια κάθε είδους, ανεπάγγελτοι εισοδηματίες, γλείφτες των αφεντικών τους, ανθρωπάκια που σέρνονται σαν τα σκουλήκια, αναμασώντας χυδαιότητες.
Ήταν, λέει, συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ και τώρα θέλει νακάνει πολιτική καριέρα με την... ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Προς τιμήν του που έφυγε όταν κατάλαβε πως ξεπουλιώνται τα πάντα από το ΠΑΣΟΚ, αλλά για καριέρα δεν νομίζω πως προσφέρεται και τόσο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
Προσλήφθηκε, λέει, το Μετρό το 1999, στα 50 του! Δηλαδή; Οι 50ρηδες να μην προσλαμβάνονται; Και πού το περίεργο με τη χρονολογία; Αφού τότε φτιάχτηκε το Μετρό!
Παίρνει, λέει, 2.400 τον μήνα. Δεν "λέει" όμως πως σ΄αυτά περιλαμβάνονται οι προσαυξήσεις λογω δουλειάς μέσα στη νύχτα 30 μέτρα κάτω από τη γη.
Η κόρη του, λέει, έχει προποτζήδικο στο Κερατσίνι. Δηλαδή; Τα παιδιά των συνδικαλιστών απαγορεύται να κάνουν δουλειές για να μην ενοχληθεί ο Θέμος;
Αν καταλάβατε, καθετί που μας εξασφαλίζει στοιχειώδη αξιοπρέπεια το χρεωνόμαστε! Αν καταλάβατε, μας θέλουν εξαθλιωμένους! Αν καταλάβατε, το μίσος είναι ταξικό!

Αλληλεγγύη στους απεργούς των ΜΜΜ, από το Σύλλογο Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών

Κυβέρνηση και μέσα κυβερνητικής προπαγάνδας έχουν βαλθεί να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε εργαζόμενοι (ασφαλώς, επισφαλώς ή απλά άνεργοι), αλλά επιβάτες, κάτοικοι και καταναλωτές, με συμφέροντα αντίθετα από εκείνα των άλλων εργαζομένων – όπως αυτών στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η πρωτοτυπία των ημερών: οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν είναι –μας λένε– καν εργαζόμενοι, αλλά… συνδικαλιστές! «Δεν μας φτάνει η εξαθλίωσή μας λόγω της κρίσης, έχουμε και αυτούς τους συνδικαλιστές, που δεν σκέφτονται την ταλαιπωρία εκατομμυρίων συμπολιτών τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διατηρήσουν τα προνόμιά τους!»

Δεν σκοπεύουμε να πιπιλίσουμε την καραμέλα τους. Δηλώνουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους εργαζόμενους που δεν φοβούνται να εναντιωθούν συλλογικά στη μνημονιακή πολιτική της ακραίας υποτίμησης της εργατικής δύναμης και της απαξίωσης των δημόσιων υπηρεσιών. Η πολιτική αυτή σκοπό έχει να μας τυλίξει σε συσκευασία δώρου για τους μεγάλους επιχειρηματίες, τις τράπεζες και τους επενδυτές που θέλουν να μετατρέψουν την κρίση τους σε ευκαιρία νέων κερδών και πιο έντονης εκμετάλλευσης.

Όποιος κάνει έκκληση στην «ανθρωπιά» των εργαζομένων του μετρό, ας αναλογιστεί ότι ανθρωπιά δεν σημαίνει σκυφτό κεφάλι σε έναν συρμό όπου θα στοιβάζονται άνεργοι και εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι, με έναν μηχανοδηγό χωρίς συλλογική σύμβαση, και με πικρό αντίτιμο που ενδέχεται να φτάνει και το 1/10 του κατώτατου μισθού. Όποιος θυμώνει με τη συλλογική τους δράση, ας αναλογιστεί ότι όσο απομονώνεται και όσο σωπαίνει, η μπότα του κράτους και των εργοδοτών θα τον θάβει κι αυτόν, μαζί με όλους μας, ακόμα πιο βαθιά.

Ο Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών εκφράζει την αλληλεγγύη του στους απεργούς των μέσων μαζικής μεταφοράς που, κόντρα στα μνημόνια των περικοπών και του ξεπουλήματος, αψηφώντας την άθλια προπαγάνδα των μισθοφόρων δημοκόπων και την επιστράτευση στην οποία κατέφυγαν οι κρατικοί επιτελάρχες, συνεχίζουν την αντίσταση που οφείλουμε όλοι να ορθώσουμε απέναντι στη λεηλασία της ζωής μας.

--
Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών

Από greektv-com μέσω nonews-NEWS