Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο "αξιόπιστος" "αδιάβαστος" υπουργός (Βίντεο)

Είναι φανερό ότι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους γίνεται όλοι αυτή η ιστορία που ξεκίνησε ο υπουργός προστασίας του Συστήματος, Χρυσοχοϊδης με τα λεγόμενα, κατ’ ευφημισμό «στρατόπεδα φιλοξενίας» των μεταναστών.

Το ουσιαστικό αποτέλεσμα, ως προς την λύση του υπαρκτού μεταναστευτικού προβλήματος θα είναι μηδενικό και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, όσοι έχουν την πραγματική επαφή με την πραγματικότητα.

Και πέρα απ’ αυτό η χθεσινή τοποθέτηση των Κούρδων και Τούρκων προσφύγων που ζουν στην Ελλάδα βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Εν όψει επικείμενων βουλευτικών εκλογών όλα τα αστικά κόμματα θα προσπαθήσουν να ενεργοποιήσουν τα συντηρητικά ανακλαστικά του εκλογικού κόμματος διαγωνιζόμενα μεταξύ τους, ποιο απ’ αυτά θα δώσει μεγαλύτερης δόσεις...
ξενοφοβίας, επιδιώκοντας μικροκομματικά οφέλη.

Κάποιοι όμως απ’ αυτούς, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο βραβευμένος, για τις επιδόσεις του, από το FBI, Μ. Χρυσοχοϊδης, γίνονται ρόμπα αφού αναγκάζονται για να εξυπηρετήσουν κομματικές σκοπιμότητες να κάνουν κωλοτούμπα 180 μοιρών από τις χθεσινές τους απόψεις.

Από Βαθύ Κόκκινο, μοντάζ gortynios