Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Οι Anonymous συνεχίζουν να αποσπούν αρχεία από το ΝΑΤΟ

Όπως δήλωσε σήμερα ένας hacker στα νέα του CBS ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι μέλος των Anonymous, το ΝΑΤΟ (North Atlantic Treaty Organization), συνεχίζει να δέχεται σε καθημερινή βάση διαδικτυακές επιθέσεις ακόμα και σήμερα.

Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του hacker ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Commander X, η ομάδα χακτιβιστών Anonymous, συνεχίζει να δρα ελεύθερη στους server του ΝΑΤΟ και φυσικά συνεχίζει ακόμη να κατεβάζει βάσεις δεδομένων που περιέχουν πολύτιμα δεδομένα και πληροφορίες.

Ο hacker τόνισε επίσης ότι μόλις ολοκληρώσουν οι Anonymous την αποστολή απόκτησης των αρχείων από το ΝΑΤΟ θα προχωρήσουν σε δημοσίευσή τους, γεγονός...
που έρχεται να αντικρούσει πρόσφατο δημοσίευμα στο Twitter από πλευράς Anonymous που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μια τέτοιου είδους ενέργεια θα ήταν πράξη ανευθυνότητας.

“Οι Anonymous πάντοτε δημοσιεύουν το σύνολο των πληροφοριών που αποσπάσουν ύστερα από την ολοκλήρωση μιας διαδικτυακής επίθεσης”, δήλωσε ο Commander X μέσα από ένα e-mail που απέστειλε στο CBS και πρόσθεσε “όμως όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες, προτιμούμε να παίρνουμε λίγο περισσότερο χρόνο για την ανάλυση τους πριν τα δημοσιεύσουμε. Προχωρούμε λοιπόν στη δημοσιοποίηση των αρχείων με τέτοιο τρόπο, ώστε να μεγιστοποιείται ο πολιτικός αντίκτυπος των αρχείων που δημοσιεύουμε.”

Ακόμη το ΝΑΤΟ δεν έχει επίσημα απαντήσει στη συγκεκριμένη δημοσίευση.
Από secnews