Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Eλεος ρε παιδιά με το κράνος του Οικονομέα...( το άλλο με τον λαγό το ξέρετε)

Δεν λέμε εντάξει καλά έκανε ο φίλος ο blogger και συνέλαβε με τον φωτογραφικό του φακό τον Οικονομέα ...χωρίς κράνος στη μηχανή του ...Αλλά ως εδώ! Καποιοι βάλθηκαν να το αναπαράγουν και να το ξανά αναπαράγουν ...Ενταξει επώνυμος δημοσιογράφος είναι και σαν παπαράτσικο το θέμα έχει αξία...Μεχρι εκεί όμως ! Δεν είναι ουτε ο υπουργός Πραστασίας του Πολίτη ούτε ...ο διοικητής της τροχαίας ! Η εμμονή κάποιων ....στο θέμα μας θυμίζει το παρακάτω ανέκδοτο...!

"Είναι τώρα ο λαγός στο δάσος και πάει με το μηχανάκι στη δουλειά του, στο δρόμο συναντάει τον τροχονόμο του δάσους την αλεπού που τον έχει άχτι, τον σταματάει και το ρωτάει:
 " Λαγέ γιατί δεν φοράς κράνος;   Μα δεν έχεις;" του λέει και τον αρχίζει στης καρπαζιές.
Την επόμενη φορά το ίδιο, το ίδιο και το ίδιο, τον είχε ταράξει στη φάπα το λαγό. Μια και δυο ο λαγός πάει και το λέει στο λιοντάρι...
"Λιοντάρι μου, το και το, η αλεπού, όπου με βλέπει χωρίς κράνος με βαράει και το κάνει μόνο σε μένα, όλα τα άλλα ζώα τα αφήνει ελεύθερα να τριγυρνούν μες στο δάσος, κάνε κάτι να με βοηθήσεις. Πιάνει το λιοντάρι την αλεπού και της λέει:
 "Αλεπού αν θες να βαράς το λαγό κάνε το πιο διακριτικά..." "δηλαδή;" λέει η αλεπού.
"Να την επόμενη φορά που θα σταματήσεις το λαγό στείλ΄  τον για τσιγάρα αυτός θα σου φέρει σκληρό τότε βάρεσε τον γιατί ήθελες μαλακό..." "εντάξει" λέει η αλεπού.
Την άλλη μέρα σταματάει η αλεπού το λαγό και του λέει:
"Λαγέ πήγαινε και πάρε μου τσιγάρα"
 "σκληρό η μαλακό;" λέει ο λαγός και του λέει η αλεπού:
"Ρε πούστη γιατί δε φοράς κράνος; άρπατες...""
Από papatzides