Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Σταμάτα να γίνεσαι περισσότερο ρεζίλι και..

.. «μάζεψε» αυτούς που σε εκθέτουν περισσότερο!!!
Βρήκαμε στο διαδίκτυο δύο έγραφα (βλέπε παρακάτω)  όπου στο ένα βεβαιώνεται ότι δεν έγινε διορισμός ή απόσπαση του μέλους της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και στο άλλο ότι δεν έχει διακινηθεί απόφαση για τον προσδιορισμό ή την καταβολή αποζημίωσης στην επιτροπή.

Βρήκαμε επίσης στο διαδίκτυο την προβολή του ΦΕΚ (βλέπε παρακάτω)  της επιτροπής όπου η παράγραφος 4 αναφέρει :

« Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού το ύψος και η κάλυψη της οποίας θα καθοριστεί με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών αποφασίζουμε»

Στη συνέχεια αναφέρονται τα ονόματα της ειδικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αναμόρφωση του νομικού πλαισίου που διέπει τις κρίσεις – προαγωγές του αστυνομικού προσωπικού.

Στην παράγραφο 5 της απόφασης αναγράφεται :
«Στον Πρόεδρο και τα μέλη της ως άνω επιτροπής καταβάλλεται αποζημίωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του εδαφίου ν΄ της παρ. 2 του άρθρου 17 και του άρθρου 33 του ν.3205(Α΄297), το ύψος της οποίας καθορίζεται με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη.»

Τώρα αν δεν έγινε διορισμός ή απόσπαση και δεν έχει διακινηθεί απόφαση για προσδιορισμό ή την καταβολή αποζημίωσης μπορεί να είναι μεν σωστά αλλά το γεγονός είναι ότι στην επιτροπή θα καταβαλλόταν αποζημίωση.
Άλλωστε πια επιτροπή μέχρι τώρα εργάστηκε χωρίς αμοιβή, αν και προβλεπόταν καταβολή αποζημίωσης από την Υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Σταματήστε να παίζεται με τις λέξεις «διορισμός , απόσπαση και διακίνηση απόφασης» και να παρουσιάζεται δήθεν «έγγραφα βόμβες» γιατί προσβάλλετε την νοημοσύνη μας, εκτίθεστε περισσότερο και γίνεστε ρεζίλι, απλά παραδεχτείτε ότι πήρατε λάθος απόφαση !

Τα δύο έγγραφα από nonews-news   εδώ , εδώ  και η απόφαση από news24gr εδώ
ΥΣ. Ευχόμαστε περαστικά στο παλικάρι.