Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Δυναμική επανεμφάνιση Γαϊδουροσκούφη

Αφού κατάλαβε 100%, ότι ο αντικαταστάτης του και πρώην βοηθός του, είναι πιο μ.λ.κ.ς κι ανίκανος, ακόμα κι απ' αυτόν, ο Τζώρτζ Γαϊδουροσκούφης, κάνει ένα νταϊνάμικ καμ-μπακ στα ανέκδοτα.
Συγκεκριμένα ως πρώην γαϊδαρότσαρος, απομονώθηκε επιμελώς επί 5μηνο στην έρημο Συν Νάα και με νταμπλ πλέϊ ίντερνετ, έψαξε όλα τα αρχεία της κυβερνόσφαιρας και της βλοκόσφαιρας και της μ.λ.κόσφαιρας και μάζεψε ότι φορολογικό βάρος κυκλοφορεί διεθνώς και πανταχού, τα σάρωσε σε τριάδες, τα στοίχισε σε εξάδες και τα συνέγραψε βιβλίο σε δωδεκάδες, σε απομίμηση των προφητειών του Νοστράδαμου.
Τέτοιο βιβλικό δεν έχει ξαναγραφτεί και για να μη του κλέψουν τα πνευματικά του, έτρεξε και το καταχώρησε στο Λόντον Σκουλ οφ Οικόνομικς, για να γίνει διδαχή δι αλληλογραφίας. Για να μας σηκώσει ψηλά τη περηφάνια μας, για το πως μας κατάντησε έλληνες όντες, μας προετοίμασε επί τριήμερο και μας απείλησε ότι αύριο Δευτεριάτικα, που κυκλοφορούν ελεύθερα άπαντα τα γαϊδουροειδή, ημεδαπά και αλλόθρησκα, θα μας ςκαταφέρει κατακέφαλα τις μ.λ.κ..ς του τις καταγεγραμμένες, που επί 4,5 χρόνους του αντισταθήκαμε και δεν τον αφήκαμε να κάμει σωστά τη φορομπηχτική του εργασία κατά των άφραγκων και πειναλέων.
Εμείς εδώθε παρακείμενοι, ευχαριστάμε βαθύτατα και ευγνωμονικά τον δημοφιλές Γαϊδουροσκούφη, και του ευχόμαστε καλή υπομονή, μέχρι το προσεχές πανεθνικό (χωρίς Καρατζαφέρ) εκλογικό ξεχέσιμο επί της κεφαλής του σκούφου του και προκαταβολικώς να εγγραφούν στα περαστικά του κι ας πάει κι αυτός στις αναμένουσες πανεπιστημιακές έδρες, προς εδραίωση της αφ΄ημών εξαφανίσεώς του.
Εις τσακιδίους Γαϊδουροσκούφιε....................
Από AVRAGIOZ