Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση Μαξίμου στον Γλέζο - «Στα κάγκελα» ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση μετά τους κεραυνούς Γλέζου – Πώς αντέδρασαν κορυφαία στελέχη και υπουργοί

Την άμεση απάντηση του Μαξίμου προκάλεσε το  άρθρο του Μανώλη Γλέζου στο οποίο ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί σκληρή κριτική την κυβέρνηση για την συμφωνία στο Eurogroup. «Είναι πιθανό ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται» αναφέρουν πηγές του Μαξίμου.


Και τονίζουν ότι η διαπραγμάτευση...
συνεχίζεται «για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού».

Από το Ποντίκι

«Στα κάγκελα» ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση μετά τους κεραυνούς Γλέζου – Πώς αντέδρασαν κορυφαία στελέχη και υπουργοί 
Μεγάλη αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση έχει προκαλέσει η σφοδρή κριτική του ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζου στα πεπραγμένα της διαπραγμάτευσης.


Κορυφαία στελέχη και υπουργοί σχολίασαν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας την τοποθέτηση Γλέζου.



Παπαδημούλης: Αγαπώ και σέβομαι τον Μ. Γλέζο αλλά δεν συμφωνώ

Αινιγματική η στάση του Γιάννη Μηλιού
Αινιγματική η στάση του Γιάννη Μηλιού
Φλαμπουράρης: Περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση

«Η Ευρώπη παρακολουθεί με ανακούφιση την απομόνωση των ακραίων φωνών της λιτότητας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ παράλληλα πάνω από το 80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση» αναφέρει σε δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης.
  
«Την ώρα, λοιπόν, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου» καταλήγει ο Α. Φλαμπουράρης.

Υπενθυμίζεται ότι απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε και το Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία αναφέρει πως «είναι πιθανό ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται»

Από το Ποντίκι