Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ο σαραντάρης της ΝΔ και τα κανισάκια της δημοσιογραφίας

«Πληρωμένες πένες που κάποτε ικέτευαν για ένα κατοστάρικο, τώρα πουλάνε εξουσία και παραγοντιλίκι...»
     
Ομαδικά πυρά κατά του ομίλου των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη (εικονίζεται στο σκίτσο) από την επίσημη αλλά και ανεπίσημη ΝΔ που -σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιάσονος- ψάχνει τον σαραντάρη της...  Aιτία τα δημοσιεύματα για τον loser Σαμαρά, την ανάγκη απομάκρυνσής του από την ηγεσία του κόμματος κλπ κλπ.
  
Η Συγγρού οργισμένη έστειλε ανακοίνωση-διάψευση για ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, που αναφερόταν σε δηλώσεις προέδρων 26 ΝΟΔΕ που καταλόγιζαν «σοβαρές ευθύνες στον κύκλο των αυλικών του Σαμαρά και ορισμένοι στον ίδιο», ενώ επεσήμαιναν ότι...
«η Ν.Δ πρέπει να στραφεί σε λύση νεότερου προέδρου»...
 
Τo σάιτ του Κουρτάκη δημοσίευσε την ανακοίνωση της ΝΔ αλλά έκανε λόγο για εκβιασμό των προέδρων  ΝΟΔΕ από τη Συγγρού ωστε να διαψεύσουν τα όσα δηλωσαν στο parapolitika.gr.
 
Tην σκυτάλη από την επίσημη ΝΔ πήρε και το antinews που με σκληρή γλώσσα καταφέρθηκε  κατά του ομίλου Κουρτάκη. Σε ανάρτησή του υπό τον τίτλο «Καταρρέει ο βρώμικος πόλεμος των "Παραπολιτικών" κατά της ΝΔ» αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Μια παλιά παροιμία λέει: "Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι. Οι βλάχοι γίναν δήμαρχοι κι οι γύφτοι καπετάνιοι". Ταιριάζει γάντι η παροιμία αυτή, όπως και πολλές άλλες βεβαίως, για να περιγράψουν το... βόθρο που στήθηκε τους τελευταίους μήνες με σκοπό να "βρωμίσει" και τη Νέα Δημοκρατία.
Διάφορα κανισάκια της δημοσιογραφίας, πληρωμένα με... χαβιάρια από επιχειρηματίες, ανθρωπάκια που κάποτε έγλειφαν για ένα ξεροκόμματο στην αυλή του Μαξίμου, άνοιξαν βρώμικο πόλεμο κατά της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως κατά του Σαμαρά.
Καλοταϊσμένα ντιλίβερι μπόις χρόνια τώρα, πληρωμένες πένες που πουλάνε εξουσία και παραγοντιλίκι. Που κάποτε ικέτευαν για ένα κατοστάρικο τώρα έκαναν κ...ο κι αποφάσισαν να χ...ουν τον κόσμο όλο. Τους ξέρετε, τους βλέπετε, τους κρίνετε.»
Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Από zoornalistas