Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η κυβέρνηση ματαιώνει το Μνημόνιο του ποδοσφαίρου

Aναβάλλονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της επόμενης Κυριακής, χωρίς η κυβέρνηση να χρειαστεί να πάρει άδεια από τους «θεσμούς». Η αναβολή των ποδοσφαιρικών αγώνων αποτελεί την πρώτη περιφανή νίκη της κυβέρνησης κατά της Μέρκελ και του Σόιμπλε.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μίλησε για ζοφερό κλίμα στο ποδόσφαιρο, που έρχεται σε αντίθεση με το υπέροχο κλίμα που επικρατεί σε όλους τους υπόλοιπους τομείς στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ο Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε πως, αφού...
οι «θεσμοί» δεν αφήνουν την κυβέρνηση της Αριστεράς να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, η κυβέρνηση θα βάλει στόχο να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο, όπως προέβλεπε και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να αλλάξει όνομα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και να το λέει Μνημόνιο, ώστε να το καταργήσει εντελώς.

Η αναβολή των αγώνων της Κυριακής έχει προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε όλους αυτούς που λένε στις γυναίκες τους πως θα πάνε στο γήπεδο -ώστε να πάνε να φιστικώσουν την γκόμενα-, αφού τώρα δεν ξέρουν τι να πουν στη γυναίκα τους, για να καταφέρουν να το σκάσουν την Κυριακή.

Πάντως, οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί πως οι άνδρες τους τους λένε ψέματα, αφού, αν όλοι αυτοί που λένε πως πάνε στο γήπεδο στην Κυριακή, πήγαιναν όντως στο γήπεδο, τα γήπεδα θα ήταν ασφυκτικά γεμάτα, και δεν θα έβλεπες μόνο εκατό χαμένα κορμιά να περιφέρονται σαν ζαβά στις κερκίδες.

Βέβαια, κι αυτές οι έρμες την Κυριακή περιμένουν, για να φύγει ο μαλάκ@ς από το σπίτι και να πάνε να βγάλουν τα μάτια τους με τον γκόμενο.

Εν τω μεταξύ, κανείς δεν τολμάει να πει πως οι νταβατζήδες της διαπλοκής έχουν καβατζάρει από μια ποδοσφαιρική ομάδα ο καθένας, ώστε να αποκτήσουν στρατούς από ανεγκέφαλους κάφρους και να συνεχίσουν να κάνουν ανενόχλητοι τις καθαρές δουλειές τους.

(Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, είναι από τη Ζάκυνθο. Αν τον προσέξετε, κάνει μεγάλη προσπάθεια, όταν μιλάει, να μην ακούγεται έντονα η ζακυνθινή προφορά του. Σταύρο, τζόγια μου, ελευθερώσου ψυχή μου! Είναι βουρλισμένοι ευτούνοι ευτού! Είναι παρμένοι ούλοι τους!)

Εγραψε o Pitsirikos