Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο μπαξές έχει και τέτοιες... η Σία Αναγνωστοπούλου, κατηγορώντας τον Μανώλη Γλέζο για ναρκισσισμό... τονίζει: Εάν διαφωνείς φεύγεις! Αυτή είναι η "ανενεωτική" αριστερά;

«Εάν διαφωνείς φεύγεις», λέει μία κυρία – οπαδός της κομματικής μονολιθικότητας
        
Απόψεις που νομίζαμε ότι ανήκουν σε πολύ παλιότερες εποχές και που πληρώθηκαν πολύ ακριβά, επανέφερε με δηλώσεις της κάποια κυρία που εκλέχθηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για την κ. Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία, αναφερόμενη στις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη πως όποιος διαφωνεί με την  τρέχουσα πολιτική...
του κόμματος στο οποίο ανήκει, θα πρέπει να αποχωρεί, ώστε στο κόμμα να μένουν αυτοί που είναι πλήρως σύμφωνοι με την εκάστοτε πολιτική της ηγεσίας του: 
    
«Ηρωισμοί και προσωπική πολιτική δεν χωρούν αυτές τις κρίσιμες στιγμές», είπε η κ. Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στον Ant1 Πάτρας 105,3, κατηγορώντας τον Μανώλη Γλέζο για ναρκισσισμό. «Εάν διαφωνείς φεύγεις. Θα περίμενα πιο συνετή στάση από τον Μανώλη Γλέζο. Διαφωνώ κάθετα με τις θέσεις του».
    
«Με βρίσκει κάθετα αντίθετη η προσωπική προβολή που επιδιώκει ο Μανώλης Γλέζος, παρότι πρόκειται για έναν κορυφαίο αγωνιστή, που έχουμε τιμήσει για την προσφορά του».
    
Την Αναγνωστοπούλου περίμενε τόσσες δεκαετίες ο Γλέζος για να τιμηθεί η προσφορά του…
     
"ekdohi" μέσω "Σίβυλλα"