Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Το καλύτερο σεξ

Πανικός έχει καταλάβει το επικοινωνιακό επιτελείο του ΘΑμαρά. Μετέρχεται κάθε πρόσφορο μέσο για να γλιτώσει το αφεντικό από την επιβίβαση στο ελικόπτερο, αλλά τίποτα δεν του κάθεται. Επιχειρούν οι παροικούντες τη Συγγρού να τρομοκρατήσουν το πόπολο με εμετικά σποτάκια, προδιαγράφοντας τις μαύρες μέρες που τάχα μου θα βιώσουμε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, επιστρέφουν ωστόσο μπούμερανγκ και τους γεμίζουν καρούμπαλα την γκλάβα. Ξεθάβουν τότε τα τσεκούρια του εμφυλίου ανασταίνοντας Μπουραντάδες, ταγματασφαλίτες και χίτες, το αλήστου μνήμης φασιστικό παρελθόν τους, μπας...
και τσιμπήσουν κάνα ψηφαλάκι απ' τα λιμά της Χρυσής Αυγής.

Ομως βγαίνει η αδελφή ψυχή Μαρίν Λεπέν και τους κάνει ρόμπα. «Ναι, ελπίζουμε σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η ηγέτις της γαλλικής Ακροδεξιάς στην εφημερίδα Le Monde και τα καϊνάρια της Νου Δου το φυσούσαν και δεν κρύωνε. Μαθημένοι να αντιστρέφουν την αλήθεια, σχολίασαν πως «η Κουμουνδούρου βρήκε τον μοναδικό σύμμαχό της στην Ευρώπη», αντί να πουν ότι μόλις έχασαν και τον τελευταίο δικό τους.

Ριζοσπάστες από τα γεννοφάσκια τους έστειλαν τον Καλαματιανό κατά Σαλονίκη μεριά να συναντηθεί με τον φιλελεύθερο μητροπολίτη, να χαμογελάσει κομμάτι το χειλάκι του, επανεπιβεβαιώνοντας το θεοφιλέστατο, «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια». Κύλησε ο Ανθιμος και βρήκε τον Αντωνάκη. Με την ευκαιρία είδε τους ροδακινοπαραγωγούς της Μακεδονίας, τάζοντάς τους άμεση πληρωμή των αποζημιώσεων για τη νίλα που υπέστησαν εξαιτίας του παράλογου εμπάργκο στη Ρωσία. Τόσο καιρό περίμεναν μάταια οι ταλαίπωροι, να εισπράξουν ρευστό σε δυο μέρες φαντάζει χλομό, κατράμι τον βλέπω να εξέρχεται απ' την κάλπη ο κάλπης.

Νταλαβέρι να γίνεται. Εντόπισαν απ' το λεπτό άρωμα που αναδίνουν κάποια βουστάσια στην περιοχή και τον ανάγκασαν να μοιράσει φρούδες υποσχέσεις και στους κτηνοτρόφους. Με το ζόρι τον τραβολογούσαν, καθότι ο Αντουάν τυγχάνει ευαίσθητος στη μύτη. Κι εκεί που μιλούσε μπρος στις κάμερες τον πήραν πρέφα αγελάδες και βόδια, αρχίζοντας τα μουγκανητά. Ως και τα μοσχάρια τον έκραξαν.

Η επικοινωνία είναι άτιμη επιστήμη. Πόρνη με πατέντα. Είδαν κι απόειδαν οι ίματζ μέικερ ότι δεν έχει χαΐρι και προκοπή ο μουστερής κι είπαν να τον δείξουν σε μια κάπως πιο ανθρώπινη στιγμή του, βρε αδελφέ. Ξεψάχνισαν τις εμφανίσεις του τα δυόμισι χρόνια της πρωθυπουργίας. Τζίφος. Απονιά κι αναλγησία. Ωσπου ξετρύπωσαν μπαγιάτικο βίντεο, γυρισμένο καταμεσήμερο, όπου ακούγεται να λέει: «Τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ». Πράγματι, την Κυριακή, από την ανατολή ίσαμε τη δύση του ήλιου, εκατομμύρια ψηφοφόροι θα σπεύσουν να το αποδείξουν. Θα το απολαύσει ο Καλαματιανός.

Δημήτρης Νανούρης από efsyn