Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Το Πασόκ πεθαίνει τελευταίο.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει την έκπληξη εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αν και η έκπληξη δεν εμφανίζεται έτοιμη να πραγματοποιήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Γιατί μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία, αλλά στην κατάσταση που είναι σήμερα το Πασόκ, την ελπίδα την θάψαμε και της έχουμε κάνει ήδη τα σαράντα. Μπαίνει δεν μπαίνει στη Βουλή το Πασόκ οπότε για τρίτη θέση δεν το συζητάμε.

Πάντως ο Ευάγγελος Βενιζέλος σκαρφίστηκε άλλον έναν λόγο που επιβάλει να βγει τρίτο το Πασόκ για να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τονίζει ότι...
το αεροπλάνο από το δικό του διαφημιστικό σποτ είναι γρηγορότερο από το τρενάκι του Καμένου, οπότε αν ο Αλέξης Τσίπρας επιβιβαστεί στο τρενάκι των ΑΝΕΛ για να πάει στο Βερολίνο, δεν θα φτάσει ποτέ. Ενώ με το αεροπλάνο του Πασόκ σε δυο ωρίτσες θα έχει φτάσει. Γεγονός που προβλημάτισε τον Πάνο Καμένο ο οποίος αν προλάβαινε θα έφτιαχνε διαφημιστικό σποτάκι με πύραυλο.

Μάλιστα απευθύνθηκε και στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. τους οποίους παρότρυνε να ψηφίσουν Πασόκ αφού έτσι και αλλιώς η Ν.Δ. θα βγει δεύτερη ενώ το Πασόκ μπορεί και να γκρεμοτσακιστεί. Άλλωστε, όπως τόνισε, οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα και τώρα είναι τα δύσκολα για το Πασόκ. Αρκεί να βρει τους φίλους.

Τέλος κάλεσε τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε συσπείρωση γύρω από το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου και όχι γύρω από το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Και για όσους έχουν μπερδευτεί με τα ονόματα, ξεκαθάρισε ότι ο Αντρέας Παπανδρέου, ο ηγέτης και ιδρυτής του Πασόκ,  έχει πεθάνει, έχει θαφτεί και έχει φαγωθεί από τα σκουλήκια. Ο άλλος Παπανδρέου που έφτιαξε κόμμα, είναι απλώς ο γιός του ηγέτη. Κατά τα άλλα, καμία σχέση.