Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Απογοήτευσε ο Βαρουφάκης που είπε ότι δεν θα επανέλθουν οι Πόρσε Καγιέν. Πόρσε να μη σ' τα χρωστάω!

Εγιναν τα 5/3 των όσων υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ!
Τέρμα η τρόικα, επανέρχονται οι μνημονιακοί απολυμένοι, επανέρχεται ο κατώτατος μισθός στα 751, επανέρχονται όλα τα αναδρομικά στους ένστολους, επανέρχονται οι καθαρίστριες, επανέρχεται ο 13ος, σταματάει η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, τέρμα ο φράχτης, τέρμα οι φυλακές τύπου Γ, επανέρχονται οι αιώνιοι φοιτητές, επανέρχονται οι άδειες στον Ξηρό, ακυρώνεται η νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Σπάθα κ.λπ., κ.λπ.

♦ Απογοήτευσε μόνο ο Βαρουφάκης που είπε ότι...
δεν θα επανέλθουν οι Πόρσε Καγιέν. Πόρσε να μη σ' τα χρωστάω!

♦ Κατακρήμνιση τραπεζών χθες. Μέχρι -30% Πειραιώς, Εθνική, ALPHA, Eurobank και έκλεισε η Τράπεζα Θεμάτων.

♦ Ο Δραγασάκης, βγαίνοντας από το Μαξίμου χθες το βράδυ, ασχολήθηκε κυρίως με το Χρηματιστήριο και ήταν καθησυχαστικός. Δεν ήταν βέβαια Σημίτης με τις 7.000 μονάδες.

♦ Για ποιο «κραχ» μιλάνε; Είναι το «αχ» από το βράδυ των εκλογών.

♦ Πώς να μην κουραστούν από την πρώτη μέρα οι υπουργοί; Παρέλαβαν από τέσσερα μέχρι 18 υπουργεία ο καθένας.

♦ Αυτό δεν τους εμποδίζει πάντως να δίνουν το «παρών» κάθε στιγμή στις οθόνες και στα ραδιόφωνα. Σε λίγο θα δούμε τον Λαφαζάνη και στα «Κλεμμένα όνειρα».

♦ Τους έβαλε χέρι ο Τσίπρας και θα δούμε μόνο τον Βαρουφάκη στο «Dancing with the stars», που έχει γίνει πια παγκόσμιος σταρ από τον ξένο Τύπο. Τον συγκρίνουν μόνο με τον Πρίσλεϊ και τον Τραβόλτα στην κορυφή της καριέρας του.

♦ Στα τηλεοπτικά πάνελ από τα ξημερώματα και οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ. Κανονικά το κόμμα έπρεπε να λέγεται ΠΑΝΕΛ.

♦ Προβλέπεται ότι ο Σαμαράς θα σπάσει τη σιωπή του πιο αργά και από τη σιωπή του Καραμανλή. Εχει καταλήξει στις εξής επιλογές για τη συνέχεια:

1. Ταβανοθεραπεία

2. Θα φύγει στην Αμερική και θα ανοίξει πάλι την πιτσαρία

♦ Με γραβάτα Δραγασάκης, Νικολούδης και κάνα-δυο άλλοι στο υπουργικό συμβούλιο. Διαγράφτηκαν.

♦ Στους αιώνιους φοιτητές ανήκει και ο Μητσοτάκης. Πήγε κιόλας χθες κι έβγαλε και πάσο.

♦ Ο Βενιζέλος όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά κάνει και σκιώδη κυβέρνηση. Επειδή δεν φτάνουν οι βουλευτές του, στη σκιά του θα κάθονται 15 υπουργοί.

♦ Ο Κουβέλης με 0,47% τσίμπησε πάλι έναν υπουργό. Αναλογικά ο Λεβέντης πρέπει να ήταν στην κυβέρνηση τουλάχιστον με τέσσερις υπουργούς.

♦ Στις καθαρίστριες που τον αποθέωσαν ο Βαρουφάκης απάντησε: «Είμαστε όλοι υπουργοί».

♦ Τέλειωσε η λιτότητα. Τώρα «λιτός βίος» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Υπουργός Οικονομικών και ανοιχτοχέρης; Γράφει το «Γιάννης» με ένα «νι» γιατί κόβει από παντού.

♦ Κατέρρευσαν οι τράπεζες, ακούστηκε χθες το απόγευμα και βγήκε έξω ο κόσμος να πανηγυρίσει. Αλλά ήταν στο Χρηματιστήριο.

♦ Ο Ομπάμα τηλεφώνησε στον Τσίπρα και τον ενημέρωσε ότι ο Σαμαράς άνοιξε τελικά την πιτσαρία στην Αμερική και την ονόμασε «Podemos».

♦ Συνεχίζονται οι αναγγελίες των υπουργών και μπήκαν και στα έργα. Ξηλώθηκαν τα κάγκελα στη Βουλή και σήμερα θα γκρεμιστεί και το κτίριο.

♦ Τη νύχτα πάντως ο Κικίλιας πήγε και τα ξανάβαλε, τα ξανάριξε ο Πανούσης, τα ξανάβαλε ο Κικίλιας και δεν ξέρω αυτή τη στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκονται.

♦ Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν υλοποιηθεί τα 5/3 των όσων υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.

♦ Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κιόλας το έργο του και με το παραπάνω. Σήμερα μπορεί να παραιτηθεί απόλυτα ικανοποιημένος ο Τσίπρας.

 Λάκης Μπέλλος από efsyn