Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά

antistachef
Βρήκαμε και μιλήσαμε με τον Αντώνη Σαμαρά. Δέχτηκε να μιλήσουμε σε έναν χώρο που δεν γνωρίζουμε.

Ήταν στην κατάσταση που τον βλέπετε μαζί με τον υπαρχηγό του Μάκη Βορίδη που είναι πια ο υπαρχηγός του στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ο υπαρχηγός στην οργάνωση «25 Γενάρη» που δημιούργησε την Κυριακή το βράδυ.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο και πιστεύαμε ότι ήταν τρολάρισμα, που άγνωστο ποιος το είχε κάνει γι' αυτό δεν ξέρουμε ποιος είναι για να ευχαριστήσουμε θερμά τον άνθρωπο...
για την εικονογράφηση της συνέντευξης.

Το τηλεφώνημα όμως που ακολούθησε στο «Πάμε Λουκέτο» και η συνάντηση με δεμένα μάτια για να μη βλέπω τη διαδρομή με έκανε να πειστώ για την αλήθεια της φωτογραφίας.

Δύσκολα παρά την μεταμφίεση μπορούσες πάντως να αναγνωρίσεις τους δύο.

Λιγόλογος ο Σαμαράς: «Δεν παραδίδω την εξουσία γι αυτό και δεν παρέδωσα στον Τσίπρα παρά μόνο το άδειο χρηματοκιβώτιο. Το ίδιο έπρεπε να κάνουν όλοι. Είμαι οργισμένος με τον Βαγγέλα που έδωσε και ανθοδέσμη στην τάχα μου διάδοχό του με το κίτρινο παλτό».

«Αίσχος και για τον Χαρδούβελη που χαριεντίζονταν με τον Μπαρουφάκη. Λιτή ζωή μας λέει. Λιτή ζωή είναι αυτή που κάνω εγώ εδώ με τον υπαρχηγό μου».

- Θα μάθατε για τα κάγκελα που ξηλώθηκαν στη Βουλή.

«Αυτό συζητούσα τώρα με τον υπαρχηγό μου. Σε λίγες μέρες θα τα βάλουμε στην θέση τους. Να είστε σίγουρος».

- Τις πρώτες μέρες του ΣΥΡΙΖΑ πώς θα τις χαρακτηρίζατε;

«Δεν αναγνωρίζω κανένα ΣΥΡΙΖΑ. Σας το ξαναείπα. Γι' αυτό δεν παραδίδω, ούτε παραδίδομαι. Βενσερέμος».

Την ώρα της μίνι, αλλά τόσο αποκαλυπτικής συνέντευξης ήταν συνέχεια δίπλα του ο Μάκης Βορίδης που κουνούσε μόνο καταφατικά το κεφάλι του και καθάριζε το όπλο του.

 Λάκης Μπέλλος από efsyn